• Свеж
Ftvogue 5 парчиња осцилирачки алатки лопати Професионални универзални осцилирачки сечила на пила од дрво, мултитулни лопати за метално сечење, сечило за пила
zoom_in

Ftvogue 5 парчиња осцилирачки алатки лопати Професионални универзални осцилирачки сечила на пила од дрво, мултитулни лопати за метално

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Апликација : Универзален тип на дупка, погоден за повеќето брендови машини дома и во странство, како на пример за Бош, за Дремел, за Фејн, за Воркс, итн , Обезбедете голема погодност. Примена : Универзален тип на дупка, погоден за повеќето брендови машини дома и во странство, како на пример за Бош, за Дремел, за Фејн, за Воркс, итн. Одлични перформанси : Направено со фино изработка, поседувајте компактен изглед и стабилни перформанси, може да направи сигурна издржливост и стабилност. Цврст материјал : Направено од висок јаглероден челик, здрав и издржлив, со голема цврстина и добра отпорност на абење. Апликација : Универзален тип на дупка, погоден за повеќето брендови машини дома и во странство, како на пример за Бош, за Дремел, за Фејн, за Воркс, итн. , Обезбедете голема погодност. Примена : Универзален тип на дупка, погоден за повеќето брендови машини дома и во странство, како на пример за Бош, за Дремел, за Фејн, за Воркс, итн. Одлични перформанси : Направено со фино изработка, поседувајте компактен изглед и стабилни перформанси, може да направи сигурна издржливост и стабилност. Цврст материјал : Направено од висок јаглероден челик, здрав и издржлив, со голема цврстина и добра отпорност на абење. Како да користите : Извадете го производот, инсталирајте и користете.

Item Type:
Oscillating Blades
Product Material:
High carbon steel
Specifications:
3 Pieces of approx. 34mm / 1.34in tooth width Ti plated straight saw blades, 2 pieces of approx. 44mm / 1.73in tooth width Ti plated straight saw blades, 2 pieces of spacers(not included in set quantity)
Function:
Cutting soft metal, such as iron nails, thin aluminum plate. Better wear resistance than ordinary bimetal saw blades.
Suitable Machine:
Universal hole type, suitable for most brands of machines at home and abroad, such as for Bosch, for DREMEL, for FEIN, for WORX, etc.
Package List:
5 x Saw Blade:
2 x Gasket(not included in number of sets) :

Поврзани производи..