• Свеж
Дурацел Оптимум Comb + Ааа Батерии Комбо Пакет Со Состојки За Зајакнување На Моќноста, 12 Брои Двојно а &засилувач; Тројно А Батерија Со Долготрајна Моќност - 20 Брои Вку?
zoom_in

Дурацел Оптимум Comb + Ааа Батерии Комбо Пакет Со Состојки За Зајакнување На Моќноста, 12 Брои Двојно а &засилувач; Тројно А Батерија

DEN 445.44

Стока
check Во продавницата

Вклучени : Оптимална coun 12 брои + Оптимална ААА 12 брои, и со состојки За Зајакнување На Моќноста ФОРМУЛИРАНИ СО 4 X СОСТОЈКИ ЗА ЗАСИЛУВАЊЕ НА МОЌНОСТА : Дурацелл Оптимум ааа батериите содржат 4 X Од Патентираните Состојки ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА МОЌНОСТА Наспроти Копертоп ааа. НАШАТА БАТЕРИЈА СО НАЈДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ #1 : Оптималната ааа батерија На Дурацел е нашата алкална батерија со најдобри перформанси. ПАКЕТ ШТО МОЖЕ ПОВТОРНО ДА се ЗАТВОРИ : Оптималните батерии На Дурацел доаѓаат во пакет што може повторно да се затвори за брз, лесен пристап и складирање. #1 ДОВЕРЛИВ БРЕНД НА БАТЕРИИ : Од бура првично до празнични потреби, Дурацел е бренд на батерии #1 за моментите што се најважни. ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КВАЛИТЕТ : со Батериите На Дурацел, квалитетот е обезбеден; секој производ На Дурацел е загарантиран против дефекти во материјалот и изработката. ФОРМУЛИРАНИ СО 4 X СОСТОЈКИ ЗА ЗАСИЛУВАЊЕ НА МОЌНОСТА : Дурацелл Оптимум bat батерии содржат 4 X Од Патентираните Состојки ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА МОЌНОСТА Наспроти Копертоп.

Поврзани производи..