• Свеж
Комплет За Чистење Електроника 7-во-1 - Чистач На Тастатура, Мултифункционален Пренослив Комплет За Чистење Ушни Слушалки Bluetooth, Прашина За Прашина За КОМПЈУТЕР За М?
zoom_in

Комплет За Чистење Електроника 7-во-1 - Чистач На Тастатура, Мултифункционален Пренослив Комплет За Чистење Ушни Слушалки Bluetooth, Прашина

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Комплет За Чистење Лаптопи- 7-Во-1 Електронски Комплет За Чистење Со Фланелен Сунѓер, Шише Со Спреј За Чистење (Без Спреј), Тока За Капаче, Четка со Висока Густина, Повеќенаменско Пенкало за Чистење Помогнете ви да ја исчистите целата електроника во вашиот дом за да ги задоволите вашите различни потреби. Мултифункционален Гаџет За Чистење - - - комплетот за чистење има 7 различни функции за чистење на многу од вашата техничка опрема. Електронскиот комплет за чистење доаѓа со цврста рачна четка за чистење, мека заменлива крпа за чистење Велкро, силна магнетна четка за складирање и мултифункционално силиконско пенкало за чистење прашина од пукнатини. Темелно исчистете го просторот и направете го производот попрефинет. Дизајн - - - комплетот за чистење слушалки е едноставен и елегантен во дизајнот, лесен по тежина и лесен за носење. Нежните и меки марамчиња за чистење на фланелен и четки за чистење можат да исчистат прашина од слушалките на тастатурата на камерата безжично полнење без да ги оштетат компонентите и дупките на производот. Внимателен Подарок - - - комплетот за чистење електроника е погоден за сите гаџети и опфаќа широк спектар на потреби за чистење. Комплетот за пенкало за чистење дискови и слушалки е погоден за дигитални производи како што се слушалки за bluetooth, слушалки, мобилни телефони, компјутери, камери итн. Услуга по продажбата - - - Комплетот Алатки За Електронско Чистење е задолжителен компјутерски додаток, таблет или додаток за лаптоп за наставници, студенти, уметници, фотографи и одличен подарок за секоја креативна пригода. 7 Во 1 Електронски Комплет За Чистење Со Фланелен Сунѓер, Шише За Чистење Спреј (Без Спреј), Тока За Капаче, Четка Со Висока Густина, Повеќенаменско Пенкало за Чистење.

Name:
Keyboard Cleaner Kit
Color:
pink, blue, light green, army green, yellow
Material:
ABS+silicone+sponge+fiber flannel
Net Weight:
about 85g
Size:
about 143*44*28mm/ 5.63*1.73*1.10inch
Applicable Equipment:
Notebook, General Purpose, Mobile Phone, Computer, Digital Camera, Keyboard, Headphone,etc
Package Includes:
1 Set * 7-in-1 Electronics Cleaner Kit:
Warm tips:
1. Due to manual measurement, please allow a slight error.:
2. The color may be slightly different due to different monitors.:

Поврзани производи..