• Свеж
Мали Урни За Кремирање За Човечка Пепел Возрасни Машки Женски 6 Пакет-Мини Спомен Урни за Човечка Пепел сет од 6, Декоративни Урни За Жени Мажи, Домашни Урни За Кучињ?
zoom_in

Мали Урни За Кремирање За Човечка Пепел Возрасни Машки Женски 6 Пакет-Мини Спомен Урни за Човечка Пепел сет од 6, Декоративни Урни За Жени Мажи,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Ситни УРНИ● : малите урни за човечка пепел високи се со големина на обична запалка, а употребливиот капацитет е околу 2-3 лажици ●ЛЕСЕН за НОСЕЊЕ : малата урна е опремена со прецизно капаче за завртки за да се обезбеди сигурност на урните за кремирање и погодно е да ги носите урните со вас кога патувате. Quistusite markratching® : овие мини украсни урни се изработени од врвен алуминиум, кој е рачно обработен и полиран во 21 чекор. Изгледот е извонреден, многу погоден за одбележување на вашите роднини и миленичиња и чувајте ги покрај вас засекогаш. Queffect diffect que : мини спомен урните за пепел е совршен подарок за семејството и пријателите да ги негуваат најблиските. Quacking ВКЛУЧУВА que : 6✕Мали Урни За Спомен, 1✕ кадифена торбичка.

Поврзани производи..