• Свеж
ЛС-Назално Шише За Миење Нос Назално Чистење 10оз 500 Средство За Чистење На Носот Чист Наводнувач Алергии Олеснување Притисок Плакнење Нети Тенџере Чистење Наводну?
zoom_in

ЛС-Назално Шише За Миење Нос Назално Чистење 10оз 500 Средство За Чистење На Носот Чист Наводнувач Алергии Олеснување Притисок Плакнење Нети

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Тенџерето за Миење на носот е дизајнирано врз основа на карактеристична внатрешна физиолошка структура на човекот, експертите предлагаат редовно да се чисти носната празнина Нежно ја отстранува нечистотијата, поленот, постоперативните остатоци, прашината итн. Уникатната конструкција и патентираното копче овозможуваат совршен проток на вода,транспарентен, па затоа е лесно да се види нивото на водата. Капацитет : 500МЛ; Големина На Шишето( Приближно) : 27 * 7см/10,6 * 2,8 инчи. Ова е идеален избор за лична дневна нега на носот. Шишето за Миење на носот се заснова на човечка внатрешна физиолошка структура карактеристична за дизајнот на производот. Шишето за Миење на носот се заснова на човечка внатрешна физиолошка структура карактеристична за дизајнот на производот. Експертите препорачуваат редовно чистење на носната празнина во носната празнина за отстранување на нечистотија, полен, постоперативни остатоци, прашина итн. Ова е идеален избор за лична дневна нега на носот. Спецификација : Материјал : Абс Големина На Шише (Приближно) : 27 * 7см/10.8 Инчен Капацитет : 500мл Стандардни 2 млазници за миење на носот, едната е за возрасен, другата е за дете. Забелешка : солта за миење На Носот не е вклучена. Како да се користи : 1. Ставете во мешавина за плакнење на носот.

Material:
ABS
Bottle Size(Approx):
27 * 7cm/10.6 * 2.8inch
Capacity:
500ml
Standard 2 nasal wash nozzles, one is for an adult, the other is for a kid.:
Note:
Nasal wash salt is not included.
How to use:
1. Put in a nasal rinse mix.:
2. Pour into warm water(about 37°C) to 500ml.:
3. Close cap and shake(Be sure to select the child nasal wash nozzle for children. Children cannot use adult nozzle):
4. Start nasal wash. Breathe through your mouth.:
Package Included:
1 * Bottle(500ml):
2 * Nozzles:

Поврзани производи..