• Свеж
Beaupretty ткаенина за ламба за светло од сенка на светло опфаќа клип за покривање на ламби- на сенка на ламби за биро за ноќни ламби спална соба дневна соба канцеларија ?
zoom_in

Beaupretty ткаенина за ламба за светло од сенка на светло опфаќа клип за покривање на ламби- на сенка на ламби за биро за ноќни ламби

DEN 251.04

Стока
check Во продавницата

Сенка за ламби во европски стил : Практично за употреба и може да ги украси и вашите ламби Покрив за заштитна ламба : Усвојување на врвни крпи и железни материјали, абажур може да ви понуди долгорочна употреба. Светилката опфаќа нијанси : фини изработка, направени детали, трајни и не се лесни за деформирање. Оваа покривка на ламбата за ткаенини може да ја направи светлината помека и да не ги повреди очите. Светилката ги опфаќа нијансите : Одличен ефект на докажување на прашина, вашата ламба изгледа како нова дури и по многу години. Сенка за ламби во европски стил : Практично за употреба и може да ги украси и вашите ламби. Покрив за заштитна ламба : Усвојување на врвни крпи и железни материјали, абажур може да ви понуди долгорочна употреба. Светилката опфаќа нијанси : фини изработка, направени детали, трајни и не се лесни за деформирање. Оваа покривка на ламбата за ткаенини може да ја направи светлината помека и да не ги повреди очите. Светилката ги опфаќа нијансите : Одличен ефект на докажување на прашина, вашата ламба изгледа како нова дури и по многу години. Опис Крзник за ламба за светло светло за светло опфаќа клип за капакот на ламбата- на сенката на ламбата за биро за ноќни ламби спална соба дневна соба канцеларија бела карактеристики- материјал, железо.

Поврзани производи..