• Свеж
Гелронр Сата Сплитер Кабел,8 инчен 15 Пински САТА Моќ Продолжен Кабел, erалension Продолжен Кабел За Хард Дискови и Оптички Дискови
zoom_in

Гелронр Сата Сплитер Кабел,8 инчен 15 Пински САТА Моќ Продолжен Кабел, erалension Продолжен Кабел За Хард Дискови и Оптички Дискови

DEN 1486.40

Стока
check Во продавницата

✪●SATA 15pin машки до 2ports 15pin женски quata15pin еден-на-два кабел за напојување, излез со двоен интерфејс, поддржува истовремено поврзување на два хард дискови или оптички дисковиСериски продолжен КАБЕЛ whose чија главна функција е пренос на податоци помеѓу матичната плоча и голем број уреди за складирање (како што се хард дискови и оптички дискови). ✪●ПРОШИРУВАЊЕ НА ИНТЕРФЕЈСОТ quata кабелот ЗА напојување на портата не е доволно долг и интерфејсот е недоволен. Нема потреба да го менувате оригиналниот интерфејс за напојување, а гаранцијата за напојување не е оштетена. Една порта може да се смени во повеќе порти, а повеќе уреди може да се поврзат истовремено. Два хард дискови може да се поврзат кога се инсталираат во шасијата, а податоците може да се читаат лесно и брзо, постигнувајќи ефект на поделба на два. ✪+ЗАШТИТЕН УРЕД МАЈЧИН ИНТЕРФЕЈС●Префрлете го интерфејсот за приклучување и исклучување на уредот на кабелот за напојување, избегнувајќи оштетување на интерфејсот предизвикано од повторено приклучување и исклучување и ефикасно заштита на уредот.Должината е околу 20 см, е погодна за внатрешни жици на куќиштето на КОМПЈУТЕРОТ и одржување на уредно и чисто. Исто така е многу погоден за проширување одвнатре кон надвор. ✪ ●ПРЕДНОСТИ НА ПРОИЗВОДОТ● Користејќи национален стандард 18awg задебелена чиста бакарна жица, интерфејсот се формира едно време,без дегумирање и без бруси.Силна цврстина и отпорност на абење.Интерфејсот е дизајниран според стандардот,лесен за приклучување и исклучување.Контактот има добар контакт и нема да предизвика лош контакт. ✪ ●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА 1pcs 15 PIN Sata Машки до 2 x 15 Pin Женски Y сплитер кабел за напојување. ✪●SATA 15pin машки до 2ports 15pin женски quata15pin еден-на-два кабел за напојување, излез со двоен интерфејс, поддржува истовремено поврзување на два хард дискови или оптички дискови.Сериски продолжен КАБЕЛ whose чија главна функција е пренос на податоци помеѓу матичната плоча и голем број уреди за складирање (како што се хард дискови и оптички дискови). ✪●ПРОШИРУВАЊЕ НА ИНТЕРФЕЈСОТ quata кабелот ЗА напојување на портата не е доволно долг и интерфејсот е недоволен. Нема потреба да го менувате оригиналниот интерфејс за напојување, а гаранцијата за напојување не е оштетена. Една порта може да се смени во повеќе порти, а повеќе уреди може да се поврзат истовремено. Два хард дискови може да се поврзат кога се инсталираат во шасијата, а податоците може да се читаат лесно и брзо, постигнувајќи ефект на поделба на два.

1 Connector a:
15pin SATA male connector
2 Connector b:
2 x SATA Female connector
3 Length:About 20cm :
Easy to use and install:
The interface is designed according to the standard,easy to plug and unplug.The contact has good contact and will not cause poor contact. :
Applications: :
SATA 15pin one-to-two power cord, dual-interface output, supports simultaneous connection of two hard drives or optical drives. :
Package:
SATA 15Pin male to 2ports 15Pin female power cord :

Поврзани производи..