• Свеж
Карит Парафин Восок Пополнува, 10 Пакет Парафински Восок Монистра Блокови За Парафин Бања, Парафин Восок Машина Полни За Рака Нозе Сува Кожа, Ублажување На Вкочанет?
zoom_in

Карит Парафин Восок Пополнува, 10 Пакет Парафински Восок Монистра Блокови За Парафин Бања, Парафин Восок Машина Полни За Рака Нозе

DEN 527.84

Стока
check Во продавницата

10 ПАКУВАЈТЕ ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ-ќе добиете 10 пакувања висококвалитетни парафински восочни полнења со мирис на роза за вашата парафинска бања Секое пакување тежи 0,44 килограми, со што вкупната тежина на овој пакет достигнува 4,4 килограми, што е многу исплатлива и мудра инвестиција за луѓето кои сакаат парафински восочни топлински терапии. ДОДАДЕНА Е ПРИРОДНА СУШТИНА ОД РОЗА-додавањето на природно есенцијално масло од роза изнесува 100% вистински мирис на роза, што помага во голема мера во смирување и на чувствителната кожа и на нагласеното расположение. Земете 1-часовна парафинска бања терапија со нашите мониста со парафински восок со мирис на роза, уживајте во вистинска релаксација по долгиот работен ден. ПРЕМИУМ ПАРАФИНСКИ ВОСОЧНИ МОНИСТРА-Изработени од висококвалитетен парафински восок, овој комплет за монистра за полнење парафински восок е направен за да се обезбеди безбедно и удобно користење искуство. Со точка на топење од 1131, овие блокови за полнење парафински восок се совршено погодни за повеќето парафински машини за капење на пазарот, особено ЗА грејачи НА парафински восок КАРИТ. ШИРОКО СЕ КОРИСТИ ЗА ТОПЛИНСКА ТЕРАПИЈА - ако страдате од суви раце, испукани потпетици, груби лакти, вкочанети и болни мускули, навистина треба да пробате парафинска восочна терапија.

Поврзани производи..