• Свеж
Phone Back Cover Wallet Case for Samsung Galaxy A50/A30S/A50S,Retro Real Cowhide Leather Folio Flip Wallet Magnetic Slim Phone Cover|Card Holder, Anti-Drop,Full Protection Case Cover Sleeves (Color :
zoom_in

Phone Back Cover Wallet Case for Samsung Galaxy A50/A30S/A50S,Retro Real Cowhide Leather Folio Flip Wallet Magnetic Slim Phone

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

1 Професионален дизајн - прецизни пресеци и целосен пристап до сите контроли и карактеристики. Овозможете го вашиот уред под целосна заштита. Намалување на испади Дозволете пристап до пристаништето за полнење и звучници. Слушалките може да се пристапат до приклучокот за слушалки и волумен. Заштита на вашиот телефон од гребнатини, нечистотија и варовник и ви обезбедува полесен начин на живот со нашиот квалитет на кожа. Направено за вашиот телефон. Премиум кожен телефонски случај : рачно изработена рачно изработена кожна текстура, изгледа стилски и се чувствува добро. Добра отпорност на зафат и лизгање, тенок и лесен, заштита на екранот и фотоапаратот. Само за Samsung Galaxy A50/A30 S/A50 S. Заштита на вашиот телефон од гребнатини, нечистотија и варовник и ви овозможува полесен начин на живот со нашиот квалитетен случај на кожа. За Samsung Galaxy A50/A30 S/A50 S. Светла тежина и лесен за носење, овој телефонски случај е погоден компатибилен со мажите и со жените, а исто така може да се користи како подарок компатибилен со пријателите и роднините. против гребење, прашина, шок и други штети предизвикани од дневна употреба.Какутирани исечоци за пристаништа и копчиња додека се полнат. Камера Заштита, подигната 1мм за да ги заштити леќите од гребнатини. Пакувања вклучуваат : 1 x случај.

Поврзани производи..