• Свеж
Замачкана тока, превенција на 'рѓа, добра подлога за лежиште, за очи, за куки за лесни куки за вреќи со вреќи со куки фиксни куки за тавани на вентилаторот куки на вен?
zoom_in

Замачкана тока, превенција на 'рѓа, добра подлога за лежиште, за очи, за куки за лесни куки за вреќи со вреќи со куки фиксни куки за тавани на

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Силно заварување, добар капацитет на лежиште Може да се користи за куки за вентилатор на таванот, куки за вреќи со песок, куки за светлина, фиксни куки, куки за оптоварување, куки за суспензија. Обработка на леење од не'рѓосувачки челик, превенција на 'рѓа и отпорност на корозија, издржлива. Тие се вклопуваат на wallидни обетки и други типови wallидови уредно и брзо. Завртката не е истакнат дел. Полирање на производи и сеизмичка завршница, висок сјај и непречено допир. Силно заварување, добар капацитет на лежиште. Може да се користи за куки за вентилатор на таванот, куки за вреќи со песок, куки за светлина, фиксни куки, куки за оптоварување, куки за суспензија. Обработка на леење од не'рѓосувачки челик, превенција на 'рѓа и отпорност на корозија, издржлива. Тие се вклопуваат на wallидни обетки и други типови wallидови уредно и брзо. Завртката не е истакнат дел. Полирање на производи и сеизмичка завршница, висок сјај и непречено допир. Силно заварување, добар капацитет на лежиште. Може да се користи за куки за вентилатор на таванот, куки за вреќи со песок, куки за светлина, фиксни куки, куки за оптоварување, куки за суспензија. Обработка на леење од не'рѓосувачки челик, превенција на 'рѓа и отпорност на корозија, издржлива. Тие се вклопуваат на wallидни обетки и други типови wallидови уредно и брзо.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
and Pad Eye Plate
Material:
Stainless Steel
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 453g/16oz
Package List:
12 x Carabiner 12 x Pad Eye Plate:
24 x Screw:

Поврзани производи..