• Свеж
Списанија SBDFK Racks Rack Iron Magazine Rack, решетка за весници, албум со сингл на страници, Simple Rack Rack, Creative Desk Cools.
zoom_in

Списанија SBDFK Racks Rack Iron Magazine Rack, решетка за весници, албум со сингл на страници, Simple Rack Rack, Creative Desk Cools.

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Направено од ковано железо, структурата е стабилна и издржлива Насликани со боја, геометриските линии се дизајнирани да бидат убави. Аглите се полирани, мазни и бесплатни, гребнатини и убави и практични. Опсег : Спална соба, студија, дневна соба, канцеларија. Карактеристики на производот : Едноставна структура. Направено од ковано железо, структурата е стабилна и издржлива. Насликани со боја, геометриските линии се дизајнирани да бидат убави. Аглите се полирани, мазни и бесплатни, гребнатини и убави и практични. Опсег : Спална соба, студија, дневна соба, канцеларија. Карактеристики на производот : Едноставна структура. Добредојдовте во нашата продавница, следниве се Параметрите на производот : Име на производот : Полики за книги Производ Боја : Злато, Black Product Големина : 37.5x10x33cmproduct Карактеристики : Едноставен структура Истабилна Метод : Панч-фризури на слоеви : Единствено слој на корирано железо, структурата е стабилна и издржлива. Насликани со боја, геометриските линии се дизајнирани да бидат убави. Аглите се полирани, мазни и бесплатни, гребнатини и убави и практични. Различни методи за мерење, постои мала грешка, специфичната големина се заснова на реалната состојба, не влијае на нормалната употреба!.

Поврзани производи..