• Свеж
Лигувси Нокти За Обвивка од Нерѓосувачки Челик-1-3/4х0, 09 Прстенести Стебла Калеми Од 15 Степени, 1200 Брои Мали Капачиња За Покривање На Покривот На Прстенот За Обвивка ?
zoom_in

Лигувси Нокти За Обвивка од Нерѓосувачки Челик-1-3/4х0, 09 Прстенести Стебла Калеми Од 15 Степени, 1200 Брои Мали Капачиња За Покривање На

DEN 699.04

Стока
check Во продавницата

Издржлив Материјал-ноктите за Покривање На Серпентина се изработени од квалитетен нерѓосувачки челик, кој е сигурен и цврст, не е лесен за деформација или кршење Целосна Тркалезна Глава-главата на ноктите на ноктите од нерѓосувачки челик од прстен има голема површина на сила и лесно се заковува за завршување на прицврстувањето на различни нови материјали. Структурни Карактеристики-главата на ноктите за обвивка од жица е многу остра, лесно се закачува, заштедува време и напор. Широка Примена-ноктите за обвивка се одлични за обложување, материјали за обвивка, апликации за обвивка од цементна плоча и мечување итн. Големина и Количина - Мери 1-3/4 инчи во должина за 0,09 инчи во дијаметар. Пакетот вклучува : 1200 брои прстен ноктите од нерѓосувачки челик обвивка (4 ролни, 300 парчиња по ролна). Ноктите за обвивка од нерѓосувачки челик се погодни за повеќето нокти за обвивка и ограда од серпентина од 15 степени. Нокти За Обвивка од Не 'рѓосувачки Челик - 1-3/4"x0, 09" Прстенести Стебла 15 Степени Калеми, 1200 Брои Мали Капачиња За Покривање На Прстенот За Обвивка За Кедрова Обвивка И Мечување, Итн Спецификација : Големина : 1-3/4-Инчен x 0,09-Инчен : 1200cap дијаметар : 5,8-6mmdegream : 15 Material : 304 Нерѓосувачки Челик Карактеристики : -ноктите за покривање на серпентина се изработени од квалитетен Нерѓосувачки Челик-Главата На Ноктите На Обвивката На Жичаната Намотка Има Голема Површина На Сила И Лесно Се Заковува-Сигурна И Цврста, не Е Лесна За Деформација Или Кршење-Главата На Обвивката На Серпентина Е Многу Остра, лесно се закачува, Заштедува Време и Напорпримена : ноктите за обвивка од жица се широко користени за материјали за обложување и обвивка, инсталација на биро, цемент обвивка, Мечување, иверица, обвивка од бетон со влакна, итн.

Size:
1-3/4-Inch x 0.09-Inch
Quantity:
1200
Cap diameter:
5.8-6mm
Degree:
15
Material:
304 stainless steel
Features:
 
-Coil roofing nails are made of quality stainless steel:
-The nail head of wire coil siding nails has a large force area and is easy to nail into:
-Reliable and sturdy, not easy to deform or break:
-Wire coil siding nail head is very sharp, easy to pin in, save time and effort:
Application:
Wire coil siding nails are widely used for lathing and sheathing materials, desk installation, cement siding, fencing, plywood, fiber concret siding, etc.:
Package Included:
1200 count siding nails ( 4 rolls, 300 pieces per roll):

Поврзани производи..