• Свеж
Хикарер 76 Парчиња Емајл Божиќни Шарми Елка Снегулка Приврзок Шарм За Изработка На Накит, Злато Сребро Мешани Стилови Божиќ Шарм За Ѓердан НАРАКВИЦА САМОСТОЈНА Изр?
zoom_in

Хикарер 76 Парчиња Емајл Божиќни Шарми Елка Снегулка Приврзок Шарм За Изработка На Накит, Злато Сребро Мешани Стилови Божиќ Шарм За Ѓердан

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Големо количество : производот содржи 76 парчиња Божиќни привлечности, 38 парчиња мешани бои, 19 парчиња златна боја, 19 парчиња сребрена боја, со различни стилови, Дедо Мраз, елен, снегулки, венци, ѕвона, Новогодишни елки итн Материјал : моделот со мешана боја е изработен од позлатен емајл, златниот и сребрениот шарм се изработени од легура на цинк, нетоксични, без мирис, издржливи и не избледуваат. Полн со празнична атмосфера : Овој божиќен накит шарм има различни Божиќни стилови, новогодишни елки, ѕвона, Дедо Мраз, елен, снегулки итн., Можете да го декорирате Вашиот Божиќен фестивал за Да го направите Вашиот Божиќ позаборавен. Изработка на накит : погоден за изработка на нараквици, ѓердани, обетки, приврзоци за клучеви, синџири за мобилни телефони, синџири за џемпери, глуждови и додавање повеќе шарм на вашиот накит. Самостојно создавање : можете да ги користите Овие Божиќни приврзоци за да ги прилагодите и НАПРАВИТЕ вашите омилени новогодишни украси, можете да направите занаети според вашата имагинација, тие се значајни подароци за роднините и пријателите. 76 Парчиња Божиќни привлечности за изработка на накит, позлатена емајл, злато, сребро, Мешани стилови Божиќни приврзоци За НАРАКВИЦА ОД ѓердан Самостојно изработка на торба За пот Крпа Декорација Карактеристики : изработка На Накит : Погоден За изработка На нараквици, ѓердани, обетки, привезоци, синџири за мобилни телефони, синџири за џемпери, глуждови, за да додадете повеќе шарм на вашиот накит.

Material:
zinc alloy, gold plated enamel
Quantity:
76 pieces in total
Package include:
76 x Christmas charms :
Note:
Please allow a little error on the size due to manual measurement. :
The color might exist slightly difference due to different displays. :

Поврзани производи..