• Свеж
Puma Industries PD1006 Air Compressor, Professional D.C. Direct Drive Drive-Drive-Mail-Series, 0,75 КС, трчање, 135 максимален PSI, 12V/фаза, 1,5 gal, 31 lb.
zoom_in

Puma Industries PD1006 Air Compressor, Professional D.C. Direct Drive Drive-Drive-Mail-Series, 0,75 КС, трчање, 135 максимален PSI, 12V/фаза,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Дизајнот со помалку масло им овозможува на единиците да бидат монтирани во која било ориентација Патентиран дизајн на пумпата за обезбедување на спуштен шум и подобрено ладење. Дизајн на перка за длабоко ладење на главата на цилиндарот и цилиндрите за високо ефикасно ладење. Преголем вентилатор за ладење на моторот спречува прегревање на моторот. Циклус на континуирана должност. Дизајнот со помалку масло им овозможува на единиците да бидат монтирани во која било ориентација. Патентиран дизајн на пумпата за обезбедување на спуштен шум и подобрено ладење. Дизајн на перка за длабоко ладење на главата на цилиндарот и цилиндрите за високо ефикасно ладење. Преголем вентилатор за ладење на моторот спречува прегревање на моторот. Циклус на континуирана должност. Оваа Puma Industries, Air Compressor, Model PD1006, Professional D. Direct Drive-Drive-Drive-Drive-Drive-Drive-Drive-Series, а спецификациите се : 0,75 HP работи, 135 MAX PSI, 12 напон/фаза, 1,5 литри, 31 фунти. Неговите карактеристики вклучуваат : Дизајн со помалку масло им овозможува на единиците да се монтираат во која било ориентација, патентиран дизајн на пумпата за обезбедување на спуштен бучава и подобрено ладење, дизајн на перка за длабоко ладење на главата и цилиндрите на цилиндерот за високо ефикасно ладење, преголем вентилатор за ладење на моторот спречува мотор, спречува мотор Од прегревање, континуиран циклус на должност и идеален за вонредни возила, РВ, земјоделство, градежништво, мотоспортови и апликации каде е потребен воздух на одборот.

Поврзани производи..