• Свеж
4 -ти јули starsвезди на нокти за сјај за нокти, сјај на Денот на независноста на ноктите, разнобојни конфети, искра за Америка патриотски налепници за нокти, холографс?
zoom_in

4 -ти јули starsвезди на нокти за сјај за нокти, сјај на Денот на независноста на ноктите, разнобојни конфети, искра за Америка патриотски

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Пакет : getе добиете 12 мрежни starsвезди на ноктите сјајни сјајни секвенци, боите се разликуваат од аголот на погледот и позадината, секоја боја доаѓа со мала пластична кутија што ја штити од истурање, лесна за вашите дизајни за уметност на ноктите Стил : Сјајните starвезди се дизајнирани за Денот на независноста, тие доаѓаат во 4 бои, злато, црвено, сино и сребро, тие се погодни за украсување на вашиот маникир или ставање на лицето за да додадете празнична атмосфера и да ве натераат да имате незаборавна независност Ден. Широко користете : Овие сјајни сјајни сјајни на 4 јули се погодни за забави, ден на независност, итн., Ве прави попривлечни; И, тие можат да се применат за дневна употреба или салони за нокти, сјајот на црвената сина бела starвезда е погоден за дизајн на нокти, проекти за изработка на DIY ,. Лесен за употреба : Лесно за аплицирање, дури и ако не сте толку запознаени со дизајнот на уметноста на ноктите, можете лесно да го примените. Секвите за нокти можат да се користат со гел за коса или буквар за сјај за да ги задржите вашите искри да останат подолго. Широко користење : Секвените за уметност на ноктите се најдобриот подарок за вашите жени пријатели, вашата мајка и вашата сопруга, и тие се одлични за професионални специјалисти за нокти или почетници за уметност за нокти, погодни за салони за нокти и уметност за нокти на DIY дома. Спецификација : Модел : Мешани starsвезди во боја Материјал : Секвенци/снегулки Боја : злато, сребро, црвена, сина боја/како што е прикажано на сликата Тип : Ласерски холографски дизајни на starвезди Дизајн : Starsвезди на ноктите сјајни Количина : 12 мрежи за независност на денот на независноста на денот на ноктите Сјај.

Pattern:
Mixed Color Stars
Material:
Sequins/Flakes
Color:
Gold, Silver, Red, Blue/As the picture shows
Type:
Laser Holographic Star Designs
Design:
Stars Nail Glitters Flakes
Quantity:
12 grids Independence Day Nail Art Glitter
Feature:
Very sparkling colors.:
Easy to paste on natural or artificial nails.:
Easy removing ,change the pattern any time.:
Fit for most nails. Fall Halloween Christmas Holiday DIY Nail Decor.:
Easy DIY at Home & Salon. Suitable for professional use or home use.:
Great for holiday nail designs, thanksgiving day nail art decorations,nail art glitter sequin accessories:
How to Use:
1. Prepare your nails with uv base coat and cure it under uv/led lamp.:
2. Apply uv color gel(Do not cure).:
3. Apply nail sequins onto your nails.:
4. Cure it under uv/led lamp.:
5. Seal it with uv top coat and cure it under uv/led lamp.:

Поврзани производи..