• Свеж
Додатоци ЗА печатач Термистор ОД 1 ПАРЧИЊА со Должина На Кабел од 100 см/200 см ЗА 3д Печатач Лесен За Инсталирање И употреба
zoom_in

Додатоци ЗА печатач Термистор ОД 1 ПАРЧИЊА со Должина На Кабел од 100 см/200 см ЗА 3д Печатач Лесен За Инсталирање И употреба

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Име : термистор температура сензор Големина на главата за мерење на температурата : 3*15мм. опсегот на мерење на температурата е зголемен од -50~~+250 € на -50 € ~ +350€. Добредојдовте во мојата продавница!Здраво, драги пријатели, добредојдовте да купувате во продавницата!Ако имате какви било потреби, можете да ми испратите е-пошта во секое време, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро!Се надевам дека имате добар шопинг во продавницата и ви посакувам среќен!Опис на производот : Име : сензор за температура на Термисторспецификација : Негативен Температурен Коефициент (НТЦ) термистотемпература за мерење на големината на главата : 3*15ммспоредено со други подобрувања на отпорноста на температурата на пазарот. Оригиналната сонда за мерење на температурата е директно изложена и надградена на мерење на температурата на пакетот отпор. Цилиндерот на главата за мерење на температурата има дијаметар од 3мм и должина од 15мм, што може да се користи заедно со грејниот блок што го поддржува термоспојот. Опсегот на мерење на температурата е зголемен од -50 qu~+250 qu на -50 qu~+350®. Тоа е многу корисно за печатење на нишки со висока температура и може да ја замени оригиналната термоспој од типот К за мерење на температурата. Ако треба да печатите нишки со висока температура, силно се препорачува да користите термистор. Термисторот за мерење на температурата е изработен од нерѓосувачки челик 304, со вреќа за мерење на температурата внатре за да се обезбеди максимален век на траење и точно мерење на температурата4.

Negative Temperature Coefficient (NTC) Thermistor:
Temperature measuring head size:
3*15mm
Compared with other temperature resistance improvements on the market.:
1. The original temperature measurement probe is directly exposed and upgraded to resistance package temperature measurement. The cylinder of the temperature measuring head has a diameter of 3mm and a length of 15mm, which can be used in conjunction with the heating block supporting the thermocouple.:
2. The temperature measurement range is increased from -50℃~+250℃ to -50℃~+350℃. It is very helpful for printing high-temperature filaments, and can replace the original K-type thermocouple for temperature measurement. If you need to print high-temperature filaments, it is strongly recommended to use a thermistor.:
3. The temperature measuring thermistor is made of 304 stainless steel, with a temperature measuring bag inside to ensure maximum service life and accurate temperature measurement:
4. The thermistor adopts white high temperature resistant wire, which can withstand higher temperature. And for the convenience of customers, the wires are connected by wires, and customers can tear off the wires according to their own purposes. The high temperature wire is twice as thick as other products on the market, and it is not easy to break.:
5. Supports customization of different specifications, including temperature head cylinder size and wire length (MOQ is 100 sets).:
6. It can be used with a heater (the new heater can heat up to 350 degrees).:
note:
1. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different :

Поврзани производи..