• Свеж
24 парчиња Соберете Тампони За Салфетки Патент Торбички За Тинејџерски Период Тампон Девојки Шема За Менструална Крпа За Перење Организатор Избрани Мини Монета Хо?
zoom_in

24 парчиња Соберете Тампони За Салфетки Патент Торбички За Тинејџерски Период Тампон Девојки Шема За Менструална Крпа За Перење Организатор

DEN 1212.80

Стока
check Во продавницата

ПРЕНОСЛИВ СТАРЕЧКИ РАМПА торба Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи, можете да го користите со доверба САНИТАРНА САЛФЕТКА Мала големина, лесна за чување и лесна за земање. Држач За Подлога За Нега. ПАТУВАЊЕ МИНИ Suitable Погоден За девојчиња во училиште, канцеларија, внатрешно и надворешно. ТОРБА ЗА ХИГИЕНСКИ САЛФЕТКИ со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ Споделете Со вашите пријатели и семејство затоа што практично. Погоден за девојки и жени и на отворено. Пакетот Вклучува 4 кеси Карактеристики-Големина : Околу 13,00Х13, 00Х3, 00см/ 5, 11х5, 11Х1, 18ин. - Дизајнот е погоден за девојки, модерен и избегнување на срам. - Боја : Избрана Боја. - Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи и-доказ. - Извонредниот дизајн на изглед ви носи одлично визуелно искуство. - Материјал : Памучна Крпа. - Погоден за девојчиња во училиште, канцеларија, внатрешен и надворешен простор. - Торбата за складирање може да се користи за складирање на хигиенски салфетки, итн. Опис на стоки санитарна салфетка Погодна За отворено, патување, канцеларија и други occasions.travel мини Може да чува хигиенски салфетки, тампони итн.торба За санитарни салфетки Со голем капацитет Неговата површина е многу мазна и ќе се чувствувате добро.пренослива торба за нега Оваа торба за складирање е изработена од висококвалитетни материјали, издржливи и лесни по тежина.

Поврзани производи..