• Свеж
Радосна Мини WiFi Камера, 1080p Full HD Безжична Безбедносна Камера Со Безбедносна Камера Со Апликација За Мобилен Телефон Откривање На Движење и Ноќно Гледање За Внатреш?
zoom_in

Радосна Мини WiFi Камера, 1080p Full HD Безжична Безбедносна Камера Со Безбедносна Камера Со Апликација За Мобилен Телефон Откривање На

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

€Следење Во реално време : треба само да го вклучите рутерот во вашиот дом за време на инсталацијата, и откако камерата е директно поврзана со WIFI сигналот во вашиот дом, можете да реализирате следење во реално време на различни места и на неограничени растојанија €Паметно Откривање На Движење Q : Ако има абнормален објект што се движи во областа за следење, Wi Fi HD паметната камера автоматски ќе испрати аларм до мобилниот телефон, ќе ги турка информациите и ќе ги заштити со мир на умот. €Функција за ноќно Гледање : 1080p безжична wifi безбедносна камера може автоматски да ја почувствува светлината и сенката и автоматски да ја почувствува функцијата за ноќно гледање. Слика со висока дефиниција ОД 1080 P, опсегот на следење на широк агол од 170 степени е широк. €Интелигентно Намалување На Бучавата Q : Синхронизација На Звук и видео, вградена глава на микрофон со висока дефиниција, вграден силиконски микрофон, бучава од филтер. Видеото за надзор автоматски се зачувува на мемориската картичка и можете да го гледате во секое време, насекаде. €Долго Траење На Батеријата Q : Вградена литиумска батерија Од 2000mah, 30 дена траење на батеријата, поддржува проширување на мемориската картичка ОД 128g (со исклучок На Микро мемориска картичка). Растојанието за снимање е околу 10‑15м / 32,8-49,2 стапки. Совршен за куќа, канцеларија или семејство како домаќинка, дадилка, камера за бебиња, камера за миленичиња. Следење во реално време : треба само да го вклучите рутерот во вашиот дом за време на инсталацијата, и откако камерата е директно поврзана со WIFI сигналот во вашиот дом, можете да реализирате следење во реално време на различни места и на неограничени растојанија. Хуманоидно Откривање : Ако има абнормален објект што се движи во областа за следење, Wi Fi HD паметната камера автоматски ќе испрати аларм до мобилниот телефон, ќе ги турка информациите и ќе ги заштити со мир на умот. Функција за ноќно Гледање : безбедносната камера 1080p Wifi може автоматски да ги почувствува светлината и сенката и автоматски да ја почувствува функцијата за ноќно гледање.

Item Type:
WiFi HD Smart Camera
Material:
ABS+Metal
Px:
1920x1080
Wide Angle:
170°
Video Format:
MP4
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 170g  / 6.0oz
Focal Length:
Approx. 2.8mm / 0.1in
Battery Capacity:
2000mAh Lithium Battery (Shipped with Built in Battery)
Input Power:
Micro USB 5V 2A
Storage Method:
8-128G
Support Function:
Automatic Night Vision, Wake up Detection, Mobile Phone Remote
Shooting Distance:
Approx. 10-15m / 32.8-49.2ft
Video Compression Format:
H.265
Package List:
1 x Camera:
1 x Manual:
1 x Charging Cable:

Поврзани производи..