• Свеж
Прилагодлив Дефлектор На Клима Уред Дефлектор За Вентилација Против Директно Дување Бездушен Капак За Климатизација Што Може Да Се Повлече Излези На Воздух Штитн?
zoom_in

Прилагодлив Дефлектор На Клима Уред Дефлектор За Вентилација Против Директно Дување Бездушен Капак За Климатизација Што Може Да Се Повлече

DEN 136.80

Стока
check Во продавницата

Безбедносно Материјално Ветробранско Стакло : Преградата Е Изработена Од Еколошки Пп, Еколошки Материјал И Без Мирис, Бебињата И Бремените Жени Исто Така Можат Да Го Користат Со Доверба Внатрешноста И Надворешноста На Преградата Се Полираат За Лесно Чистење, А Прашината Може Да Се Исчисти Со Влажна Крпа. `+100% ЗАДОВОЛНИ ВЕТИ дека-Секој Проблем со Нашиот Производ, Ве Молиме Контактирајте Не Прво И Ние ќе Ви Одговориме Со Најдобро Решение Во Рок Од 24 Часа. Зошто Да Не Пробате?. Преграда Против Удар : Дефлекторот Ќе Ја Промени Насоката На Воздухот И Ќе Циркулира Воздух И Ќе Ја Одржува Температурата На Амбиенталниот Воздух Конзистентна, Ќе Го Заштити Здравјето На Постарите Лица, Бебињата И Бремените Жени. Погоден е За Дом, Канцеларија, Сала за Состаноци и Јавна Површина. ПРИЛАГОДЛИВ ДЕЗЕРТЕР : Дефлекторот На Ветерот може да се Ротира За 180 Степени, што може Да ја Контролира Насоката На Ветерот на Климатизерот. Постојат 3000 Дупки За Вентилација, Интензивно Сечење На Ветерот, Ветерот Се Чувствува Мек И Нежен. Работи За Ладење И Греење Ветер Во Текот На Целата Година. ПРАКТИЧНО И ПРАКТИЧНО : Ветерот За климатизација Со Директен Проток Лесно Предизвикува под-здравје, Настинки, Вртоглавица, Болки во Зглобовите, Сува Кожа Итн. Ако Има Постари Луѓе, Бебиња Или Бремени Жени Во Домот, Овој Штит За Ветер Е Одличен Предмет За Домаќинството.

Поврзани производи..