• Свеж
Подложни влошки на Bissell Powerfresh | Оригинален додаток за PowerFresh 2234N, 2113n | 2698
zoom_in

Подложни влошки на Bissell Powerfresh | Оригинален додаток за PowerFresh 2234N, 2113n | 2698

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Исчистете ја мрсна и леплива нечистотија со оваа Bissell Pad поставена за вашата Bissell Power Fresh 2113 N или Power Fresh тенок пареа 2234n чистач на пареа Овој комплет се состои од две влошки за миење, мека подлога за миење на микрофибер за секојдневно чистење и подлога за чистење со ленти за чистење за тврдоглави и лепливи. Влошките се изработени од микрофибер и се дизајнирани да фатат повеќе нечистотии нивните нишки се цврсто ткаени за да ја одржат својата форма и перформанси. Влошките се машини што можат да се мијат и лесно можат да се користат. Лесно е да се префрлите од една подлога во друга. Исчистете ја мрсна и леплива нечистотија со овој сет на влошки за чистење за вашиот Bissell Power Fresh 2113 N или Power Fresh тенок пареа 2234n чистач на пареа Овој комплет се состои од две влошки, мека подлога за микрофибер за секојдневно чистење и подлога за чистење со абразивни ремени за лепливо нечистотија. Влошките се изработени од микрофибер и се дизајнирани да фатат повеќе нечистотии. Темите се цврсто ткаени за да ги задржат во место. форма и перформанси. Влошките се машини што можат да се мијат и лесно можат да се користат. Лесно е да се префрлате помеѓу влошките.

Поврзани производи..