• Свеж
Електромагнетниот Вентил, Dc 24v G1/2inlet Довод На Вода Електромагнетниот Вентил Нормално Затворен Месинг Електричен Електромагнетен Вентил За Вода, Електромагнетни В?
zoom_in

Електромагнетниот Вентил, Dc 24v G1/2inlet Довод На Вода Електромагнетниот Вентил Нормално Затворен Месинг Електричен Електромагнетен Вентил За

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

ВРВЕН КВАЛИТЕТ : 100% сосема нов и висок квалитетМесинг месинг кастинг структура е и сигурен хард-носење, антикорозивни и прецизни. Овој воден електромагнетен магнетски вентил е лесен за инсталирање и одржување, што е идеален производ за вашиот стар или скршен. Работна надморска височина : 2500м / 8202фт; работна температура : 0-40 и работна влажност : . Телото на електромагнетниот вентил е изработено од месинг, кој е издржлив и сигурен. ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА : овој електромагнетниот вентил не само што може да ја задржи постојаната струја стабилна, туку и да спречи суво горење и следење на. Овој електромагнетниот вентил нема потрошувачка на енергија, не само што може да ја задржи постојаната струја стабилна, туку и да спречи суво горење и следење на. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : 100% сосема нов и висок квалитет.Месинг месинг кастинг структура е и сигурен хард-носење, антикорозивни и прецизни. Овој воден електромагнетен магнетски вентил е лесен за инсталирање и одржување, што е идеален производ за вашиот стар или скршен. Работна надморска височина : 2500м / 8202фт; работна температура : 0-40 и работна влажност : . Телото на електромагнетниот вентил е изработено од месинг, кој е издржлив и сигурен. ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА : овој електромагнетниот вентил не само што може да ја задржи постојаната струја стабилна, туку и да спречи суво горење и следење на. Овој електромагнетниот вентил нема потрошувачка на енергија, не само што може да ја задржи постојаната струја стабилна, туку и да спречи суво горење и следење на.

Valve Body:
Brass
Thread Size:
G1/2
Weight:
216g
Size:
Approx. 6 * 6.4cm / 2.4 * 2.5inch
Operating Altitude:
2500m / 8202ft
Operating Temperature:
0 - 40
Operating Humidity:
5 > 11 >18 >32
Lifespan:
>100,000 Times
Package Includes:
1 x Water Valve:

Поврзани производи..