• Свеж
Компатибилен Со Airtag Паричник + Држач За Airtag, Apple Air Tag Паричник За Мажи Жени Со Кожа Со Приврзок За Клучеви, Тенок Држач За Картичка За Аеродром, Машки Паричник Со Држа?
zoom_in

Компатибилен Со Airtag Паричник + Држач За Airtag, Apple Air Tag Паричник За Мажи Жени Со Кожа Со Приврзок За Клучеви, Тенок Држач За Картичка

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

€®Комплети : 1 Паричник За Airtag + 2 Држачи За Приврзоци За Пакување Airtag Доаѓа со ултра тенок паричник airtag црн и 2 држач за кожен синџир за клучеви (црно и кафеаво) И двајцата совршено се вклопуваат во воздушната ознака На Apple, добра идеја да ги чувате вашите кредитни картички и клучеви и лесно да ги најдете. € ● Ultra Тенок Паричник Со Држач За Airtag ® можете да ставите 7 картички и има прозорец каде што можете да ја ставите вашата лична карта, сепак е тенок со малку пари и тракер за airtag. Можете лесно да го ставите во вашиот џеб, и тоа не е гломазна. €_Разновидност На Употреба За Приврзок За Клучеви За Воздушна Ознака Држачот за клучеви може да се користи како држач за прстен за клучеви, ранец, торба и држач за ознаки за јака за кучиња/мачки. Не грижете се дали ќе ги изгубите повеќе. Ќе обезбедиме бесплатна замена за цел живот. Ако имате какви било прашања кога ќе го добиете паричникот и држачот на airtag или сте користеле долго време, ве молиме контактирајте не и ние ќе испратиме нов производ бесплатно. € € Добар Квалитет На Кожни Материјали Q - - - - паричник airtag и 2 пакет држач за воздушни ознаки се изработени од кожен материјал, тие се цврсти и можете да ги користите долго време. Причината за изборот на нас ние сме растечка компанија, се фокусираме на паричникот Apple Airtag и додатоците за капакот на куќиштето. Сега имаме нов паричник за airtag и приврзок за клучеви функцијата и Функцијата Y ®Доаѓа со 3 пакувања : ултра тенок држач за картички За паричник Airtag и држач за кожни воздушни ознаки од 2 пакувања.

Поврзани производи..