• Свеж
Мувла за сирење – Комплет За Правење Сирење 2 парчиња-Материјали За Производство На Сирење-Комплет За Сирење За Печат-Производител На Панери-Одличен За Полумеки И ?
zoom_in

Мувла за сирење – Комплет За Правење Сирење 2 парчиња-Материјали За Производство На Сирење-Комплет За Сирење За Печат-Производител На

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Кујна Од Суштинско Значење : 2 Совршени комплети за правење сирење вклучува : Калап За Сирење со следбеник на печатот Незаменлив комплет за правење сирење дома. Сигурен Квалитет : Калапот За Сирење е направен од висококвалитетен полипропилен за храна. Тој е цврст и дизајниран да ги одржува тежините на пресата за сирење. Капацитет : 1,5 Л урда од сирење. Перфорираното дно промовира отстранување на сурутка при притискање на зрна сирење. Комплетен сет( 2 парчиња) : Перат и еднократно форми. Овие калапи за сирење се идеални за полутврди и тврди сирења и совршени за правење меки сирења, крем сирење и урда. Повеќенаменска Алатка : Нашите комплети се идеални за производство на меки, полумеки, полутврди и тврди сирења. Се користи за правење сирење од кравјо, козјо и овчо млеко : Урда, Моцарела, Маскрапоне, Бри, Пармезан, Камбокола, Камембер, Сино Сирење, Горгонзола, Тет Де Муанс, Рокфор, Бокончини, Бурата, Грана Падано, Кастелмањо, Качота, Тофу, Рикота, Талехо, Бофор, валенца, гауда, масдам, милџитер, Манчего, Радамер, Сулугуни, Качота, Пармезан, Пармиџано, Дор Блу, Том Сирење Итн. Одличен Подарок : Совршена Идеја За Подарок За љубителите на Сирење На Роденден Божиќ и секоја пригода. Подарок за мажи, жени, семејство, соработник, пријател. Доаѓа со е-книга Со Рецепти која содржи многу корисни информации За правење сирење Дома.

Поврзани производи..