• Свеж
Кралски гроздобер телефон, антички десктоп за ротирање на десктоп за бирање, заживувана фиксна телефонска поддршка за рацете бесплатни за домашна канцеларија каф?
zoom_in

Кралски гроздобер телефон, антички десктоп за ротирање на десктоп за бирање, заживувана фиксна телефонска поддршка за рацете бесплатни за домашна

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Исклучителен материјал : Направено од имитација дрво и зелена бронза Исклучителна изработка, добра отпорност на корозија и издржливост. Стабилниот метален сјај го прави ретро ротациониот телефонски телефон поубав. Одговор со еден клик : Еден клуч за одговор на повик, функција за бирање и редакција, брза брзина, без надворешно напојување и специјалниот дизајн на слушалката обезбедува јасен ринг -тон на дојдовен повик и повикот. Јасен повик : Антички и старомоден ротирачки телефонски телефон, лесен за ракување. Ефектот на повикот е јасен и нема бучава. Основата и рачката на мобилниот телефон имаат доволна тежина и силна стабилност. Применливо место : Ретро ротирачкото поле за бирање може да се користи како украси во дневни соби, спални соби, канцеларии, хотели на starвезди, галерии и кафулиња. Исто така, може да ги задоволи потребите на дневните повици. Бутик подарок : Класичен и елегантен дизајн го прави совршена декорација за спалната соба, дневната соба и канцелариската соба. Исто така е добар избор за подароци за конзерваториум или подароци на пријатели и деловни партнери. Спецификација : Тип на ставка : фиксни телефонски материјал : Имитација дрво + Зелен бронзен модел : MS-8327 A Боја : кафеава + бронзена поврзана опрема : Телефонска линија за поврзување Тип на бирање : Ротари Функција : Поддршка апликација : Дневна соба, спална соба, студија, канцеларија, канцеларија, канцеларија, Подароци, итн. Опсег на апликација : Погоден е за дома/канцеларија/кафуле/бар за декорација Како да се користи : Инсталација и употреба Упатства 1. Поврзете го едниот крај на телефонската линија со приклучокот за сигнал инсталиран од локалното биро за телекомуникации и поврзете го и поврзете го друг крај на крајната линија на телефонот.

Item Type:
Landline Telephone
Material:
Imitation Wood + Green Bronze
Model:
MS-8327A
Color:
Brown + Bronze
Connected Equipment:
Telephone Line Connection
Dialer Type:
Rotary
Hands free Function:
Support
Application:
Living Room, Bedroom, Study, Office, Gifts, etc.
Scope of Application:
Suitable for Home/Office/Coffee Shop/Bar Decoration
How to Use:
Installation and use instructions:
1. Connect one end of the telephone line to the signal jack installed by the local telecommunications bureau, and connect the other end to the bottom LINE of the telephone.:
Jack. Then connect the coiled end of the handset to the HANDSET jack on the bottom of the phone.:
2. When using, you must dial clockwise, touch the RD button to complete a number dialing, and so on, until you finish dialing.:
3. Hands free function, you can dial and talk by pressing the HANDS FREE button in the middle of the phone.:
After the call, press the HANDS FREE button to end the call, (the best distance for hands‑free call is within 30CM):
4. When making a call or incoming call, pick up the microphone and talk. After the call, put the microphone back on the landline to end the call.:
For specific operations, please refer to the detailed instructions:
Package List:
1 x Landline :
1 x Earpiece:
1 x Earpiece Stand:
1 x Fixing Screw:
1 x US Plug Phone Line:
1 x UK Plug Telephone Line:
1 x Manual :

Поврзани производи..