• Свеж
Никон Z 5 тело на камера, црно со адаптер за монтирање на Nikon FTZ II
zoom_in

Никон Z 5 тело на камера, црно со адаптер за монтирање на Nikon FTZ II

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Интензивно детални слики со целосна рамка од 24 MP и 4 K UHD видеа Стабилизација на сликата VR вградена за остри, стабилизирани фотографии и видеа. Адаптерот FTZ II беспрекорно го прилагодува F-Mount на поголемиот Z-Mount, задржувајќи го квалитетот на сликата, перформансите на автоматскиот фокус*, временското запечатување и удобното ракување со поставените леќи. *Поддржан целосен AF/AE при користење на FX или DX AF-S тип G/D/E, AF-P тип G/E, леќи од типот D-I Type D и AF-S/AF-I телеконвертори. Интензивно детални слики со целосна рамка од 24 MP и 4 K UHD видеа. Стабилизација на сликата VR вградена за остри, стабилизирани фотографии и видеа. Адаптерот FTZ II беспрекорно го прилагодува F-Mount на поголемиот Z-Mount, задржувајќи го квалитетот на сликата, перформансите на автоматскиот фокус*, временското запечатување и удобното ракување со поставените леќи. *Поддржан целосен AF/AE при користење на FX или DX AF-S тип G/D/E, AF-P тип G/E, леќи од типот D-I Type D и AF-S/AF-I телеконвертори.

Поврзани производи..