• Свеж
Bodlyl RV Покрив заптивка за заптивка 51 '' RV заптивка за заптивка на покривот гума за заптивка црна заптивка за замена на TPE, за замена на покривот, HENGS и CAMCO.
zoom_in

Bodlyl RV Покрив заптивка за заптивка 51 '' RV заптивка за заптивка на покривот гума за заптивка црна заптивка за замена на TPE, за замена

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

- Заптивка за заптивка на RV : RV заптивката е изработена од висококвалитетна TPE гума, која има потрајна, запечатена и отпорна на корозија Се користи за отвори за покрив RV за да се обезбеди совршен заптивка за да се спречи вода, снег и прашина да влезат во RV. Faction Карактеристики на отпорност на родители : Оваа гумена заптивка може да одолее на висока температура и студ, е водоотпорен и отпорен на топлина и има добра заштита за екстремно време. Sateriaивички материјал за квалитет : Одличната TPE гума може совршено да го елиминира бучавата и надворешното мешање и да го заштити вашиот RV од надворешни фактори. Одлично водоотпорно, испоротнување на прашина и намалување на бучавата, тој е најдобриот избор за лента за запечатување RV. ✅ Лесно за инсталирање : Само извадете ја старата заптивка, исечете ја големината како што се бара и потоа инсталирајте ја новата RV гума за заптивка, што може да се направи брзо за кратко време. Лесно за инсталирање и одлични перформанси. Apcope на апликација : Погоден за отвори за покривот на RV, произведени по 2008 или претходни отвори за куполи, замена за истрошени отвори за RV. - Заптивка за заптивка на RV : RV заптивката е изработена од висококвалитетна TPE гума, која има потрајна, запечатена и отпорна на корозија. Се користи за отвори за покрив RV за да се обезбеди совршен заптивка за да се спречи вода, снег и прашина да влезат во RV. Faction Карактеристики на отпорност на родители : Оваа гумена заптивка може да одолее на висока температура и студ, е водоотпорен и отпорен на топлина и има добра заштита за екстремно време. Sateriaивички материјал за квалитет : Одличната TPE гума може совршено да го елиминира бучавата и надворешното мешање и да го заштити вашиот RV од надворешни фактори. Одлично водоотпорно, испоротнување на прашина и намалување на бучавата, тој е најдобриот избор за лента за запечатување RV. ✅ Лесно за инсталирање : Само извадете ја старата заптивка, исечете ја големината како што се бара и потоа инсталирајте ја новата RV гума за заптивка, што може да се направи брзо за кратко време. Лесно за инсталирање и одлични перформанси. Apcope на апликација : Погоден за отвори за покривот на RV, произведени по 2008 или претходни отвори за куполи, замена за истрошени отвори за RV.

Поврзани производи..