• Свеж
Обвивки за чевли за еднократна употреба, капаци за чизми за одење, водоотпорни капаци за нозе за чевли за да ги одржуваат подовите чисти за затворено и на отворено, ?
zoom_in

Обвивки за чевли за еднократна употреба, капаци за чизми за одење, водоотпорни капаци за нозе за чевли за да ги одржуваат подовите

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Обвинувања за чевли за чевли што можат да се користат и подигање за подигање : Нашите капаци за чевли за затворено е изработено од висококвалитетна ткаенина во Оксфорд со обложување на шиење, далеку потрајни и еколошки од капаците за чевли за еднократна употреба Покривки за чевли за печење и водоотпорни чевли : Дизајн на третман отпорен на вода може да ги заштити чевлите и чизмите од прашина, нечистотија и вода за прскање за овој капаци за чевли за одење и капаци за чевли за чизми. Исто така е погоден и за миење на рацете и за машината за миење. Дизајн на не лизгање : Дебелиот ѓон на капаци за чевли што не може да се употреби, е обложено со гумени испакнатини, што има одличен зафат и удобност, а капаците на чевли отпорни на лизгање можат добро да го заштитат подот тепих во исто време. Еластичното отворање дава безбедно вклопување околу глуждот, лесно да се преземе и исклучи. Мулти-намена : Како што покрива чевли за внатрешни чевли или лебди за чевли за одење или капаци за чевли за куглање и чувајте ги вашите домови и чевли чисти. Користете го на чисти места, лабораторија, болница, дом, работилница без прашина, косење на ЕКТ. Обвинувања за чевли за чевли што можат да се користат и подигање за подигање : Нашите капаци за чевли за затворено е изработено од висококвалитетна ткаенина во Оксфорд со обложување на шиење, далеку потрајни и еколошки од капаците за чевли за еднократна употреба. Покривки за чевли за печење и водоотпорни чевли : Дизајн на третман отпорен на вода може да ги заштити чевлите и чизмите од прашина, нечистотија и вода за прскање за овој капаци за чевли за одење и капаци за чевли за чизми.

Поврзани производи..