• Свеж
Milltrip 2pcs 20мм 40мм рамна широка тубуларна тубуларна заварување на млазницата Замена за винил ПВЦ пластичен заварувач на топол воздух топлински пиштол, алатка за попр?
zoom_in

Milltrip 2pcs 20мм 40мм рамна широка тубуларна тубуларна заварување на млазницата Замена за винил ПВЦ пластичен заварувач на топол воздух топлински

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Добри перформанси-млазницата со пиштол има јачина на ниска температура и механички својства, не е лесна за 'рѓа и оксидира деформација Отпорност на висока температура-производот има долг живот, отпорност на топлина, отпорност на висока температура и одлична отпорност на дамки. Висок квалитет-не е лесен за 'рѓа и оксидира деформација, погодна за пиштол со топол воздух или машина за заварување. Употребата на легура од не'рѓосувачки челик има добра отпорност на корозија, раната млазница за заварување со пиштол има добра пластичност и голема јачина. Погоден материјал-оваа млазница за заварување со топол воздух се користи за заварување на ПП, ПВЦ и други пластични плочи. Нежните површини-рамна млазница за премија, фината изработка носи мазна површина, удобна и практична за употреба. Добри перформанси-млазницата со пиштол има јачина на ниска температура и механички својства, не е лесна за 'рѓа и оксидира деформација. Отпорност на висока температура-производот има долг живот, отпорност на топлина, отпорност на висока температура и одлична отпорност на дамки. Висок квалитет-не е лесен за 'рѓа и оксидира деформација, погодна за пиштол со топол воздух или машина за заварување. Употребата на легура од не'рѓосувачки челик има добра отпорност на корозија, раната млазница за заварување со пиштол има добра пластичност и голема јачина. Погоден материјал-оваа млазница за заварување со топол воздух се користи за заварување на ПП, ПВЦ и други пластични плочи.

Item Type:
Flat Welding Nozzle
Material:
 Stainless Steel
Weight:
Approx. 130g/4.6oz
Small Flat Tip Size:
 
Nozzle Width:
Approx. 20mm/0.8in
Nozzle ID:
Approx. 32mm/1.3in
Large Flat Tip Size:
Nozzle Width:
Approx. 40mm/1.6in
Nozzle ID:
Approx. 32mm/1.3in
Working Temperature:
500℃
Scope of Application:
Suitable for plastic welding machine hot air gun/handheld hot air welding machine
Package List:
1 x Small Flat Welding Nozzle1 x Large Flat Welding Nozzle:
Note:
1. Please allow 0‑2mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..