• Свеж
Сет на шрафцигер намази, шрафцигер, мини сет на шрафцигер, комплет за шрафцигер за прекинувач, 25 во 1 алатки за отворање на шрафцигер постави рачки за шрафцигер роке?
zoom_in

Сет на шрафцигер намази, шрафцигер, мини сет на шрафцигер, комплет за шрафцигер за прекинувач, 25 во 1 алатки за отворање на шрафцигер

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Комплет за поправка на рачката : Поправете го носениот, надвор од контрола, нечувствителни и лебдат аналогни џојстици за да ги натераат да изгледаат и да ги користат како нови Апликација : Погодно е за контролорот на лево и десно радост, по поправка и замена, услужниот век на рачката може да се продолжи. Совршена примена : Рокерот го усвојува оригиналниот модел, а металната брава за заклучување ја заменува пластичната тока, која е отпорна на абење и издржлива. Лесен за употреба и инсталирање : Сите шрафцигери и алатки за поправка се многу погодни за поправка на рачката, а приложените додатоци се лесни за употреба. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Комплет за поправка на рачката : Поправете го носениот, надвор од контрола, нечувствителни и лебдат аналогни џојстици за да ги натераат да изгледаат и да ги користат како нови. Апликација : Погодно е за контролорот на лево и десно радост, по поправка и замена, услужниот век на рачката може да се продолжи. Совршена примена : Рокерот го усвојува оригиналниот модел, а металната брава за заклучување ја заменува пластичната тока, која е отпорна на абење и издржлива. Лесен за употреба и инсталирање : Сите шрафцигери и алатки за поправка се многу погодни за поправка на рачката, а приложените додатоци се лесни за употреба. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Апликација : Погодно е за контролорот на лево и десно од прекинувачот, по поправка и замена, услужниот век на рачката може да се продолжи. Комплет за поправка на рачката : Поправете го носениот, надвор од контрола, нечувствителни и лебдат аналогни џојстици за да ги натераат да изгледаат и да користат како нови.

Item Type:
Disassembly Kit for Switch
Material:
ABS + Silicone + Metal + Solid Wood
Function:
Handle Rocker Replacement
Scope of Application:
Applicable for Switch Lite Grip
Package List:
4 x Joystick:
6 x Rocker keycap:
1 x Clip:
2 x Metal Buckle:
1 x Pick:
1 x Press Stick:
1 x Brush:
2 x Screwdriver:
1 x Suction Cup:
6 x Screw:
Note:
Manual measurement has 1‑2cm error. :

Поврзани производи..