• Свеж
Случај за складирање на фотографии на Наивес 4 x 6 - 16 внатрешни кутии за организатор на фотографии Транспарентен занаетчиски чувар на фотографии Контејнери за скла?
zoom_in

Случај за складирање на фотографии на Наивес 4 x 6 - 16 внатрешни кутии за организатор на фотографии Транспарентен занаетчиски чувар

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

【Multi-Purpose Photo Storage Box】It is Perfect for storing photo,art and craft supplies, tools, medicine, sewing kit, cosmetics or fishing supplies, the whole organize set can keep for all-day clean and tidy at home, office, Училиште, спална соба, дневна соба, училница, стан и училишен студентски дом 【Голем капацитет (максимум држете до 1600 фотографии)】 Комплетот за чување на фотографии вклучува голема чиста кутија за складирање што мери 14,17 "x 11,81" x5.12 "и (16) мали 4" x 6 "чисти кутии кои лесно се лизгаат внатре . Да се ​​биде оштетен или валкан. Во меѓувреме, јасна пластика што ја прави оваа покриена кутија за складирање помага да ги заштити вашите предмети, а исто така да се задржи сè лесно да се види на прв поглед. БПА бесплатно, без киселина, ПВЦ бесплатно. Не деформација, без пукање, лесен за класификација, лесен за наоѓање, лесен за чување, мала тежина и може да ви служи со долг сервисен живот од најмалку 5 години. 【100% Одличен клиент Услуга】 Сигурни сме дека ќе ги обожавате овие случаи на организатор на фотографии, доколку не се задоволни по купувањето, не грижете се, PLS слободно контактирајте со нас, ние ќе ви дадеме одлична поддршка и брз одговор. Ако сте вид на личност која сака да фотографира за да снима живот, тогаш оваа кутија за фотографии е од суштинско значење за вас.

Поврзани производи..