• Свеж
DOITOOL 4pcs Детска Рачка За Врата Брави За Безбедност На Децата Брави За Бебиња За Врати Рачка За Заклучување На Вратата Рачка За Врата Рачка За Деца Брави За Детски Вра?
zoom_in

DOITOOL 4pcs Детска Рачка За Врата Брави За Безбедност На Децата Брави За Бебиња За Врати Рачка За Заклучување На Вратата Рачка За Врата

DEN 229.44

Стока
check Во продавницата

Абс, Пом Детски Брави За Врата : Лесен за инсталирање и едноставен за употреба, не е лесен за ' рѓа и деформација, висока јачина, одличен и издржлив. Безбедносна Брава На Вратата : Безбедносните Брави За Мачки Усвојуваат Прецизно Производство на Стабилните Карактеристики и Голема Сигурност. Рачка На Рачката На Вратата Отпорна на бебиња : Рачка на вратата отпорна На Деца, нежна и убава, погодна за секојдневно нанесување. Брави На Вратите За Мали Деца : материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ отпорен на Џвакање, безбеден, лесен за ракување, притиснете го копчето за отклучување. Заклучување На Рачката На вратата : Креативна структура со двојна преграда, може да одговара со различна рачка на вратата, попогодна за употреба. Пакетот Вклучува 4 х Карактеристики На Рачката На Рачката На Вратата Отпорна на Деца - оваа рачна употреба на вратата отпорна на деца низ домот за високо ефикасни детски брави за деца за бебиња и мали деца. - Рачка на вратата детски доказ. Одликувајќи се со мазни површини и заоблени рабови, нема да ги изгребате рацете брави на рачката за мали деца. - Оваа безбедносна брава нема да влијае на рачките за отворање и затворање на вратата. - Лесен за инсталирање и едноставен за употреба, не е лесен за ' рѓа и деформација, висока јачина, одлични и издржливи брави за безбедност на децата за вратите.

Поврзани производи..