• Свеж
ЗПИ Лед Дисплеј Вентилатор За Домашна Кула, Далечински Управувач На Вентилаторот Без Сечила, 3 Брзини Тајминг Ладилник За Воздух, Тивок Осцилирачки Вентилатор За К?
zoom_in

ЗПИ Лед Дисплеј Вентилатор За Домашна Кула, Далечински Управувач На Вентилаторот Без Сечила, 3 Брзини Тајминг Ладилник За Воздух, Тивок

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Двојна Контрола : Премногу Уморни за Да Станете За Да Ги Прилагодите Поставките На Ладилникот кога Ќе Имате Релаксирачко Време? Во Моментов, Овој Вентилатор На Кулата Ви Обезбедува Двојна Контрола Врз ЛадилникотНеговиот Практичен Далечински Управувач Ви Помага Да го Прилагодите Вентилаторот За Ладење Од Целата просторија. Дизајн На Екран На Допир : Ладилникот За Воздух Има Функција На Екран На Допир, Што Ви Носи Поинакво Ново Искуство.Само Ставете Го Прстот На Копчето За Прекинувач И Вклучете Го Воздухот Cooler.As Додека Прстот Лесно, Лесно Прилагодете Ја Брзината на Ветерот,Поставете Го Времето,Едноставното Работење,Донесете Удобно кул лето. Дизајн На Вентилатор Без Сечила : Овој Вентилатор Без Сечила Е Дизајниран Да Произведува Мек Ветер,Тој Дизајнира За Побезбедно,Здравје.нежно Ветре Добро За Бебето и Луѓето Во Спиење,Контрола На Брзината Без Чекори.забелешка : Овој Вентилатор Прави Мек Низок Ветер, а не Силен Ветер. 70 Степени Осцилирачки : Овој Осцилирачки Дизајн Циркулира Воздух Низ Собата.Со Својот Голем Осцилирачки Агол Од 70 Степени, Тој Може Совршено Да Ја Покрие Секоја Грижа во Вашата Соба.ако Живеете во Широка Просторија,Изберете Го Овој Ладилник За Да Уживате Во Сеопфатен Ладен ветер. Борба Против Прашина И Топлина : Овој Вентилатор На Кулата Може Да Ја Отсече Прашината Од Надворешната Ограда На Филтерот И Истовремено Да Ја Апсорбира Топлината.по Обработката, Тој Обезбедува Прилив На Хигиенски Ладен Ветер За Вас и Вашето семејство. Опис на производот Дали Сеуште Сте Загрижени за Жешките Летни денови?Дали Сеуште Сте Загрижени Дали Ќе Се Разболите Од Долги Часови во просторијата за Климатизација?Нашиот Вентилатор За Ладење Мора Да Биде Вашиот Идеален Избор!Овој Стоечки Ладилник За Воздух Има 3 Различни Режими за Да Ви Го Обезбеди Вистинскиот Проток на Воздух.

Поврзани производи..