• Свеж
Willmleged 2 Пакет Молња Продолжувач Адаптер, [Apple MFi Сертифициран] iPhone Полнач Продолжен Кабел Женски На Машки Приклучок Екстендер за iPhone 14 13 Pro max 12 Mini 11 XS XS XR 8 7 6 Полнење Ау?
zoom_in

Willmleged 2 Пакет Молња Продолжувач Адаптер, [Apple MFi Сертифициран] iPhone Полнач Продолжен Кабел Женски На Машки Приклучок

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

● Универзална Компатибилност ● Надграден Адаптер за Продолжување на i Phone компатибилен со i Phone 14 Pro max/14 pro/14 plus/14/13 pro max/13 pro/13 mini/12/12 Pro Max/11 Pro Max /11 /XS /XS Max/ XR /8 /8 Плус/7/7 Плус/6/6 плус/5e/5c, i Pad pro/Air/Min-I, Ipod t-Ouch,нема пораки За Грешки,нема потреба од центар,Нема Потреба од преземање на програмата/системот,приклучување и репродукција €2 Во 1 Брзо Полнење + Aux Audio} Овој dock Extender dongle со 8-пински Молња Конектор поддржува пренос на Податоци /Аудио/Видео И полнење.Погоден за сите iphone / ipad уреди.Поддршка i OS 10/11/12/13/14 и најновиот оперативен систем. ●Приклучете И Репродуцирајте Го Овој адаптер за продолжување на молња на iphone може да поврзе различни уреди. На пример : i Home, Bose, Son-y Звучници, FLI-R Еден Термички Сликар, NATIV-E УНИЈА ПРИСТАНИШТЕ и Пионе-r Rayz Рели Звучник. ①Едноставна, Преносливост И Удобна ● овој машки до женски адаптер за продолжување на молња е лесен и удобен,исто така можете да го однесете насекаде, може да се стави во вашиот џеб/чанта. ●Цврсто се вклопуваат 2 ПАРЧИЊА *Адаптер За Продолжување На Молња.Цврстите конектори за единство се спротивставуваат на оштетувањето додека обезбедуваат сигурно вклопување при секое вметнување.Ако имате какви било прашања во врска со овој адаптер за полнач на iphone,добредојдовте Да Контактирате Со нас, ние ќе одговориме во рок од 12 часа. ● Универзална Компатибилност ● Надграден Адаптер за Продолжување на i Phone компатибилен со i Phone 14 Pro max/14 pro/14 plus/14/13 pro max/13 pro/13 mini/12/12 Pro Max/11 Pro Max /11 /XS /XS Max/ XR /8 /8 Плус/7/7 Плус/6/6 плус/5e/5c, i Pad pro/Air/Min-I, Ipod t-Ouch,нема пораки За Грешки,нема потреба од центар,Нема Потреба од преземање на програмата/системот,приклучување и репродукција. €2 Во 1 Брзо Полнење + Aux Audio} Овој dock Extender dongle со 8-пински Молња Конектор поддржува пренос на Податоци /Аудио/Видео И полнење.Погоден за сите iphone / ipad уреди.Поддршка i OS 10/11/12/13/14 и најновиот оперативен систем. ●Приклучете И Репродуцирајте Го Овој адаптер за продолжување на молња на iphone може да поврзе различни уреди. На пример : i Home, Bose, Son-y Звучници, FLI-R Еден Термички Сликар, NATIV-E УНИЈА ПРИСТАНИШТЕ и Пионе-r Rayz Рели Звучник. ①Едноставна, Преносливост И Удобна ● овој машки до женски адаптер за продолжување на молња е лесен и удобен,исто така можете да го однесете насекаде, може да се стави во вашиот џеб/чанта.

Поврзани производи..