• Свеж
USB подлога за греење, 5V 2A за дишење удобно убаво чувство за греење на USB за влекачи на влекачи
zoom_in

USB подлога за греење, 5V 2A за дишење удобно убаво чувство за греење на USB за влекачи на влекачи

DEN 195.04

Стока
check Во продавницата

3 Температура прилагодлива : Оваа подлога има 3 температурна температура прилагодлива што можете да направите прилагодувања според реалните потреби Опсег на примена : Оваа подлога за греење може да се користи како подлога за греење на миленичиња, подлога за греење на влекачи, загревање на софата за автомобили, итн. Подготвување : Оваа подлога за греење се пее и може да се измие во вода. Запомнете да го отстраните кабелот за прекинувач при миење. Преносно : Доаѓа со мала големина и лесна, исто така, можете лесно да земете подлога со вас за топло чување. 3 Температура прилагодлива : Оваа подлога има 3 температурна температура прилагодлива што можете да направите прилагодувања според реалните потреби. Опсег на примена : Оваа подлога за греење може да се користи како подлога за греење на миленичиња, подлога за греење на влекачи, загревање на софата за автомобили, итн. Подготвување : Оваа подлога за греење се пее и може да се измие во вода. Запомнете да го отстраните кабелот за прекинувач при миење. Преносно : Доаѓа со мала големина и лесна, исто така, можете лесно да земете подлога со вас за топло чување. PU материјал : Направено од PU материјал, оваа подлога е удобна, фино чувство, топло и дише, може да ве придружува цела зима. 3 Температура прилагодлива : Оваа подлога има 3 температурна температура прилагодлива што можете да направите прилагодувања според реалните потреби. Подготвување : Оваа подлога за греење се пее и може да се измие во вода. Запомнете да го отстраните кабелот за прекинувач кога миењето. Опсег на примена : Оваа подлога за греење може да се користи како подлога за греење на миленичиња, подлога за греење на влекачи, загревање на софата за автомобили, итн . Преносно : Доаѓа со мала големина и лесна, исто така, можете лесно да ја земете подлогата со вас за топло чување.

Item Type:
Heating Pad
Material:
PU
Voltage:
5V, 2A
Power:
8.5W
Temperature:
Less than or equal to 50 ℃
Scope of Application:
Pet heating pad, reptile heating pad, etc.
How to Use:
1. After power on, press the key to start the machine for the first time, output full voltage at high temperature (red light on), output 85% voltage at medium temperature (orange light on) for the second time, output 70% voltage at low temperature (blue light on) for the third time, and shut down the machine for the fourth time.:
2. In the power on state, the first time you press the key for 3 seconds to enter the 30min timer, and the current temperature indicator flashes.:
Package List:
1 x Heating Pad :
1 x Manual :
1 x Charging Cable:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..