• Свеж
ZRSJ Водоотпорна кутија за складирање на чевли, преклоплива про transparentирна кутија за чевли, собрана кутија за чевли за чевли за складирање чевли за складирање чевли з
zoom_in

ZRSJ Водоотпорна кутија за складирање на чевли, преклоплива про transparentирна кутија за чевли, собрана кутија за чевли за чевли за складирање

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

● Лесно за чистење и собирање Решетката за чевли гарантира дека чевлите не се засегнати од прашина, нечистотија и мириси. Ние нудиме две различни бои : бело и црно. Изберете го оној што сакате да го направите вашиот живот повеќе шарен. ● Мултифункционалност : Не само што чевлите можат да се чуваат во решетката за чевли, туку и облеката, додатоци, играчки, итн. Може да се чуваат во решетката за чевли. Можете да соблечете слој облека и да го направите да носи не само чизми, високи потпетици, туку и кожни кеси или чевли. ● Удобно чувство : Оваа кутија за складирање е опремена со елегантна облога, што е едноставна и едноставна, но сепак создава шармантна и удобна атмосфера, која може да биде умно исти со друг мебел. ● Организирајте чевли и заштедете повеќе простор. Подот е не лизга, а чевлите не се лесни за паѓање. Додека ги собира чевлите, ги поддржува и чевлите. Уредните чевли за складирање можат да заштедат повеќе простор. ● После продажбата : Ние се стремиме да ви обезбедиме производи со најдобар квалитет и најдобро искуство со клиентите. Ако не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не и ние ќе го решиме вашиот проблем овде. Овие кутии имаат целосно транспарентни врати и страни, што го олеснува гледањето на содржината. Можете да ги извадите чевлите без да го кренете капакот. Оваа решетка за чевли гарантира дека чевлите се заштитени од прашина, нечистотија и мирис.100% сосема нов, висок квалитет, еколошки, здрав, стилски дизајн и исклучителна изработка. Мултифункционално може да се користи за повеќе цели изработени на висококвалитетни материјали, еколошки и може да се користи долго време.

Type:
shoe box
Features:
environmental protection, folding, inventory
Style:
modern
Color:
Khaki.
Material:
non-woven fabric.
Size:
approx. 60 x 30.5 x 14cm-
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that it meets your needs.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inch (1 inch = 2.54cm):
Due to the difference of computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image. Thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Поврзани производи..