• Свеж
4 парчиња комплет за рицинус масло за пакување на еднократно органско фланен компресија, помалку хаос, пакет од рицинусово масло со прилагодлива лента за удобно сп?
zoom_in

4 парчиња комплет за рицинус масло за пакување на еднократно органско фланен компресија, помалку хаос, пакет од рицинусово масло со прилагодлива

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

?How to Use It Correctly : Pour a small amount of 1-2 spoons of castor oil into the castor oil pack like massage oil, wrap it with adjustable elastic nylon and fix it in the abdomen, you can sleep more comfortably and relieve pressure, Природно ја ублажува детоксикацијата и чистењето на црниот дроб ? Чистиот памук е хипоалергичен и без хемикалии (без бои без белење). 2 Заменски памук и еластични најлонски ремени, можете да ги користите удобно и безбедно. Погодно за повеќето луѓе : Пакетот за рицинусово масло дизајниран според линијата на телото е погоден за повеќето луѓе. Меката крпа го обвиткува телото. Копчето за еластично прилагодување може да ја прилагоди должината, можете да се опуштите удобно или да работите дневна работа. Внимание за употреба : Може да се користи во мраз или топло, не го носи повеќе од еден час на ден. Се препорачува да се користи екстра девствената, ладно притиснато и рицинус масло без странски материја. Не органско или пластично неискористено рицинусово масло не треба да се користи за да се избегне хемиско мешање. Бремените жени и деца треба да се консултираат со вашиот лекар и да не го користат по желба. ? Подарок на loveубовта : Ова е подарок што ги тера луѓето да чувствуваат loveубов. Може да им се даде на семејството и пријателите на родендени или фестивали за да почувствуваат среќа заедно ако имате какви било проблеми или ви треба помош во употреба, ние сме тука цело време!.

Поврзани производи..