• Свеж
Бит за рутер за јазик и жлеб на рутерот , Домино алатка за спојување , битови на рутерот на зглобовите на прстите 1/2 инчи, рутер за рутер за зглобот на прсти, малку с?
zoom_in

Бит за рутер за јазик и жлеб на рутерот , Домино алатка за спојување , битови на рутерот на зглобовите на прстите 1/2 инчи, рутер за рутер за

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Битовите на рутерот за обработка на дрво се за смртност и придружување на дрво Бит на рутерот на јазикот на јазикот е изработен од технологија за заварување со висока фреквенција, која е силна и издржлива. Сетот за бит на рутерот на јазикот и жлебот има остри рабови за сечење, голема цврстина, точна позиционирање и отпорност на влијание, така што може во голема мерка да ја подобри ефикасноста на работата. Трајлив материјал : Алатките Mortise and Tenon се обложени со отпорна на топлина, за да се спречи акумулација на дрвени чипови, смола и асфалт и може да ви служи долго време. Широк спектар на употреба : парчиња рутер за обработка на дрво се погодни за фиберборд со средна густина, цврсто дрво, меламин плоча, иверица, рамки од дрвени врати, дрвени рамки за прозорци, ормани, кутии, итн. , 45# секач за јаглерод челик Bodyshank Дијаметар : 1/2 инчен Список на пакети : 1 x рутер Бит Белешка : Забележете дека новиот тип и стариот вид на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Item Type:
Router Bit
Material:
YG6 alloy cutter head, 45# carbon steel cutter body
Shank Diameter:
1/2 inch
Package List:
1 x Router Bit
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Поврзани производи..