• Свеж
Оперитакс 4 парчиња Шатор Вшмукување Чаши Стакло Вшмукување Чаши Вшмукување Куки За Стакло Закачалка За Автомобил Куки За Вшмукување Кука За Вшмукување Куки За Вр?
zoom_in

Оперитакс 4 парчиња Шатор Вшмукување Чаши Стакло Вшмукување Чаши Вшмукување Куки За Стакло Закачалка За Автомобил Куки За Вшмукување

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ВШМУКУВАЊЕ ЧАША со КУКА практичните куки се многу погодни, можете да ги носите каде и да ви требаат ЗАКАЧАЛКА ЗА МОНТИРАЊЕ НА ЅИД Не е лесно да падне, ветроупорен од дизајнот на вшмукување, многу погоден за користење кога имате активности на отворено. АВТОМОБИЛ ТЕНДИ ВШМУКУВАЊЕ чаши Обезбедувајќи силна моќ на држење со дизајнот на вшмукувачката чаша, овие штипки за куки се побезбедни за да спречат паѓање на шаторот. ЦЕРАДА ВРАТОВРСКА падови Потребни материјали за кампување, попрофесионален начин лесно да ја поправите церадата на шаторот, да заштедите време и напори. ТЕШКИ ЦЕРАДА ВРАТОВРСКА ПАДОВИ Компактна големина и мала тежина, преносливо е да одите на сите места што ги сакате. ВШМУКУВАЊЕ ЧАША со КУКА практичните куки се многу погодни, можете да ги носите каде и да ви требаат. ЗАКАЧАЛКА ЗА МОНТИРАЊЕ НА ЅИД Не е лесно да падне, ветроупорен од дизајнот на вшмукување, многу погоден за користење кога имате активности на отворено. АВТОМОБИЛ ТЕНДИ ВШМУКУВАЊЕ чаши Обезбедувајќи силна моќ на држење со дизајнот на вшмукувачката чаша, овие штипки за куки се побезбедни за да спречат паѓање на шаторот. ЦЕРАДА ВРАТОВРСКА падови Потребни материјали за кампување, попрофесионален начин лесно да ја поправите церадата на шаторот, да заштедите време и напори. ТЕШКИ ЦЕРАДА ВРАТОВРСКА ПАДОВИ Компактна големина и мала тежина, преносливо е да одите на сите места што ги сакате. Список на пакети 4 х Куки За вшмукување Шатори Карактеристики-Боја : Црно кампување врзете Сидро-Големина : 13, 00Х6, 70Х5, 50см/5, 11х2, 63Х2 закачалка за монтирање на ѕид. - Тоа може да биде широко да се зацврсти многу мали објекти во или надвор, како што се камп, платно, пол, и кабел, и може да работи со ајкула-заби стегач вшмукување вратата куки. - Нема лесно да се остават траги, што нема да влијае на нормалната употреба и издржливоста на шаторот, многу професионален клип за кука за шатор.

Поврзани производи..