• Свеж
Алпски Меки Силиконски Калапи Силиконски Кит Ушни Приклучоци-Чепчиња За Намалување На Бучавата За Спиење, Пливање, &засилувач; Концентрирање-Удобно Решение За ' Рч?
zoom_in

Алпски Меки Силиконски Калапи Силиконски Кит Ушни Приклучоци-Чепчиња За Намалување На Бучавата За Спиење, Пливање, &засилувач; Концентрирање-Удобно

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

[СОВРШЕНО СЕ ВКЛОПУВА] Мекиот Силикон е приклучок за уши што може да се обликува за да ви одговара на ушите Тоа е вистинската комбинација на леплива и мека, така што ушните приклучоци за намалување на бучавата остануваат на место удобно. [ИДЕАЛЕН за СЕКОЕ СЦЕНАРИО] Мекиот Силикон е совршен чеп за уши за многу намени. Благодарение на нивната воздушно затегната заптивка, тие се добро решение за ' рчење, добри чепчиња за уши за пливање, а исто така се одлични за учење и работа. [ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА КОЖАТА И ХИГИЕНСКИ] Благодарение на алое-верата и детоксикациското сребро во неа, Мекиот Силикон е одличен за вашата кожа. Ова ги прави висококвалитетни ушни приклучоци за поништување на бучава без да ги направите ушите лепливи, за разлика од восочните чепчиња за уши. [КУТИИ за НОСЕЊЕ] Мекиот Силикон доаѓа со 2 кутии за носење што го олеснуваат одвојувањето на вашите нови и користени приклучоци. Чувајте ги вашите приклучоци за уши чисти додека ги носите со вас на работа, базен, библиотека или додека патувате. [ИНОВАТИВЕН ХОЛАНДСКИ ДИЗАЈН] Алпската Заштита на Слухот е лидер во квалитетна заштита на слухот со 25 години Искуство во Истражување И Развој. Сите чепчиња за уши се направени во Холандија со наградуван дизајн кој може да се пере, одржлив и еднократно. Широк спектар на заштитници обезбедуваат среќни моменти без оштетување на увото!.

Поврзани производи..