• Свеж
XXYFFS Мултифункционален Чекан За Спасување Живот, Чекан За Итни Случаи Во Автомобил, Чекан За Алатки За Кампување, Скршен Чекан На Прозорецот, Чекан За Безбедност На ?
zoom_in

XXYFFS Мултифункционален Чекан За Спасување Живот, Чекан За Итни Случаи Во Автомобил, Чекан За Алатки За Кампување, Скршен Чекан

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Мултифункционална алатка за преживување : нашата професионална мултифункционална алатка за кампување има се што ви треба за да се ослободите од секоја опасна ситуација Интегрира шрафцигери, чекани, секири, клучеви, тапи, итн. Покрај тоа, оваа опрема за кампување е опремена и со тврд заштитен капак кој ви овозможува безбедно да ги чувате вашите алатки. Издржлив и издржлив : изработен од висококвалитетни материјали, висока цврстина, силна отпорност на корозија, моќни функции и лесно може да се соочи со сите видови тврди предмети. Идеален избор Сопственици На Куќи, патници, кампери, моторџии, планинари, водоводџии, столари, електричари, фарми. Врвни подароци за машки роденден, Денот на Вљубените, Денот на Таткото, дипломирањето, Божиќ. Подготвен : сосема нова надградба на нашата најпопуларна мулти-алатка; ние сме меѓународен продавач на мулти-функционални алатки за напојување/рачни алатки кои интегрираат дизајн, Истражување И Развој, производство и продажба, со независна САМОСТОЈНА технологија, целосно опремена за да ги задоволи сите потреби сеопфатна способност. 100% Гаранција За Задоволство : стоиме покрај нашиот производ и гаранција. Вашето задоволство е наш главен приоритет. Ние нудиме доживотна гаранција против дефекти во материјалите и изработката и безусловна политика за враќање за да ви гарантираме најдобро искуство за купување.

Hammer material:
stainless steel
Handle material:
steel
Size:
240*50mm
Whether explosion-proof:
No
Is it shockproof:
No
Bag:
ordinary Oxford bag
Package Included:
1* Lifesaving hammer:
DIY supplies:
woodworking
Model:
Tool hammer
Hammer material:
stainless steel
Tool hammer:
lifesaving hammer
Emergency hammer:
window hammer

Поврзани производи..