• Свеж
AUAUY 30 ПАРЧИЊА Пластични Клипови За Запечатување За Пакети Со Храна, Клипови За Торби за Снек во стилот На Еднократна Употреба, Повеќенаменски Клипови За Торби За Хр?
zoom_in

AUAUY 30 ПАРЧИЊА Пластични Клипови За Запечатување За Пакети Со Храна, Клипови За Торби за Снек во стилот На Еднократна Употреба, Повеќенаменски

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●БЕЗБЕДНОСТ И ЗАШТИТА на ЖИВОТНАТА средина● : клиповите за запечатување се изработени од еколошки безбедна пластика, погодни за запечатување на разни кеси за храна, како што се чипс од компири, леб, замрзната храна или други вреќи со храна €ОДЛИЧНО ЗАПЕЧАТУВАЊЕ q : дизајн од типот На Фиба чувајте ги безбедно затворени и чувајте ја храната свежа, спречете истурање. Дополнително, клиповите за вреќи за ужина со заоблени рабови нема да ги заглават или искинат пластичните кеси. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА● : дизајнот во Стилот На Барет го олеснува отворањето и затворањето. Нема потреба да го навивате отворот на торбата, само прицврстете го отворот на торбата и заклучете ја бравата. За нас е погодно да ја чуваме амбалажата за храна по отворањето за да се осигураме дека е запечатена и не се влошува. ®ШИРОКА ПРИМЕНА : клиповите за вреќи за ужина се безбедни За Храна, клиповите за торби можат безбедно да се користат во фрижидери и машини за миење садови, цврсти и еднократно. Секое пакување доаѓа во три бои, сина, розова и зелена, за да ги одржувате организирани оставата, чајната кујна и фрижидерот. ●ИЗДРЖЛИВ И ФЛЕКСИБИЛЕН q : нашите клипови за кеси за храна се направени со поцврста пластика, можете да ги користите нашите клипови за торби во годините што доаѓаат. Одлично за вреќи со житни култури, отворени вреќи со брашно, шеќер, маринирање и подготовка на оброци. БОНБОНИ БОЈА СКЛАДИРАЊЕ И ЗАПЕЧАТУВАЊЕ ДОБАР ПОМОШНИК - СНЕК ТОРБА КЛИПОВИ 1. Вградени двојни жлебови, цврсто затворени. Дизајнот на фиба им овозможува безбедно затворање, одржувајќи ја храната херметички и водоотпорна од расипување.

Поврзани производи..