• Свеж
Заклучување на приколката за приколка на Utalind, дијаметар 5/8 инчен свиткан игла за приемник за приемник за влечење приколка со камиони со камион за автомобили RV RV RV
zoom_in

Заклучување на приколката за приколка на Utalind, дијаметар 5/8 инчен свиткан игла за приемник за приемник за влечење приколка со камиони

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Пакетот содржи : 1 парчиња приемник за заклучување на пинот, адаптер за приемник од 1 парче, вклучен е капаче од прашина од 1 парче и две клучеви Информации за големината : Дијаметар на пин : 1,6 см/0,63inch (види слики за точни мерења). Сигурен квалитет : Заклучувањето на приколката е изработена од челик со висока јачина, кој е отпорен на 'рѓа и отпорен на корозија, издржлив и може да се користи долго време. Практична алатка : Ова заклучување на метежот се вклопува во буквално секој 2-инчен, 2-1/2-инчен или 3-инчен приемник за метеж со дупка од 5/8-инчи, што го прави совршено вклопување за повеќето класа 3, класа 4 и класа 5 шари. Широка апликација : Најдобро за возила, приколки и брави со рик РВ и исто така погодни за обезбедување на кампер, брод, решетка за велосипеди или приколка за комунални услуги. Пакетот содржи : 1 парчиња приемник за заклучување на пинот, адаптер за приемник од 1 парче, вклучен е капаче од прашина од 1 парче и две клучеви. Информации за големината : Дијаметар на пин : 1,6 см/0,63inch (види слики за точни мерења). Сигурен квалитет : Заклучувањето на приколката е изработена од челик со висока јачина, кој е отпорен на 'рѓа и отпорен на корозија, издржлив и може да се користи долго време. Практична алатка : Ова заклучување на метежот се вклопува во буквално секој 2-инчен, 2-1/2-инчен или 3-инчен приемник за метеж со дупка од 5/8-инчи, што го прави совршено вклопување за повеќето класа 3, класа 4 и класа 5 шари. Широка апликација : Најдобро за возила, приколки и брави со рик РВ и исто така погодни за обезбедување на кампер, брод, решетка за велосипеди или приколка за комунални услуги.

Material:
Steel and rubber
Pin diameter:
1.6cm/0.63inch
Made of high-strength steel, which is rust-resistant and corrosion resistant, durable and can be use for a long time.:
360° swivel head ,1/4 turn to lock and unlock.:
The design of the protective rubber cap can protect the keyhole from water and dirt.:
This hitch lock fits virtually any 2-inch, 2-1/2-inch or 3-inch hitch receiver with a 5/8-inch hole, making it a perfect fit for most class 3, class 4 and class 5 hitches.:
Wide application:
Best for vehicles, trailers, and RV hitch locks.:
Suitable for securing a camper, boat, bike rack, or utility trailer.:
If you encounter issues with any product, please do not hesitate to contact us, we will be happy to help you solve it. :

Поврзани производи..