• Свеж
FBKPHSS топла и ладна пароброд на лицето, топла и ладна единечна цевка преносен прилагодлив овлажнител на висина 2 во 1 нано јонски пароброд за лице длабоко за дома и уб?
zoom_in

FBKPHSS топла и ладна пароброд на лицето, топла и ладна единечна цевка преносен прилагодлив овлажнител на висина 2 во 1 нано јонски пароброд за

DEN 3613.44

Стока
check Во продавницата

Предности : Промовирање на циркулацијата на крвта, подобрување на одржливоста на клетките, навлажнување и елиминирање на бактериите преку пареа и озон, оставете ја вашата кожа полесно да апсорбира лосион, серум или есенцијално масло, значително да го подобрите ефектот, да ја направите вашата кожа да изгледа помлада, помага во подобрување на состојбите на кожата Длабоко чистење : кислород јони нанозизирачки магла за спреј повеќе топла теорија на авионот на пареа, полесно да се отворат пори, употребата на памучни влошки за чистење на шминка по пареата и чистење со вода, темелно исчистете го лицето. Нанесете на сите видови и видови на кожа низ сите луѓе : без разлика дали е мрсна, нормална или сув тип на кожа, тинејџери или мајки, мали деца или мажи од средовечна возраст, сè што можете да ја користите оваа машина, да ја опуштите кожата после Зафатена работа, продолжете со добра состојба. Исклучителна изработка : Диск за атомизација на титаниум, повеќе магла, наместо тоа, може да го продолжи времето на спреј. Висококвалитетна SS цевка, стабилна и издржлива, нема да 'рѓа. Подебела чаша за вода со висок капацитет, може да складира 600 мл вода. Главата на машината е слободна да ротира 360 °. Прилагодлива висина од 38. Лесно се движи со универзалните тркала. Повеќекратни намени : Професионална опрема за убавина, погодна за салон за убавина, фризер или други места за професионален третман. Или можете да имате еден дома, едноставниот дизајн и лесното работење можат да ви обезбедат третман на професионално ниво дома. Не само заштедувајќи го вашето време, туку и пари. Карактеристики : Промовирање на микро циркулација, забрзување на метаболизмот, спречување на пигментација, олеснување на стресот, итн. Машината може да задоволи различни потреби, да додаде чиста вода, минерална вода, црвено вино, тонер и сл. Голема количина магла лесно може да го покрие вашето лице.

Color:
white,green
Smart power off:
Yes
Fog type:
hot and cold spray
Water level alarm:
support
Base material:
metal
Gear position:
3 gear
Fog time:
10 seconds
Gross weight:
about 5.9kg
Packing size:
about 76.0 cm * 17.5 cm * 38.5 cm
Note:
The use of tap water (not boiled), remember to add water does not exceed the scale, if it is too much or too little, the machine will issue a warning.:
You can follow step by step for the best and safest results:
Step 1:
Clean your face with a professional face brush, cleaning is an important first step.
Step 2:
hot steam opens the pores and softens the skin, accelerating different nutrients permeate deep into the skin
Step 3:
Apply Nourishing Skin Products
Step 4:
Super smoky permeate into skin pores, reducing pores, locking in moisture, reducing wrinkles, alleviating skin irritation and promoting skin metabolism.

Поврзани производи..