• Свеж
НОЛИТОЈ 1 Постави Вкрстено Складирање Капчиња Игла Комплет Капчиња Алатка Комплет Тамбур Капчиња Кука За Плетење Сет Алатки За Плетење Коса Капчиња Куки За Дредов?
zoom_in

НОЛИТОЈ 1 Постави Вкрстено Складирање Капчиња Игла Комплет Капчиња Алатка Комплет Тамбур Капчиња Кука За Плетење Сет Алатки За Плетење

DEN 140.96

Стока
check Во продавницата

Игли За Плетење со дредови : дупките на овие игли за заблуда децата се доволно големи за конците лесно да навојат дебели предива без да се залепат Комплети Алатки За капчиња : куката за капчиња повеќе одговара на зглобовите на раката и нема да предизвика притисок врз прстите и зглобовите. Комплет Игли за капчиња : Поседување на силна способност за отпорност на абење и кршење, многу издржлива. Двојно Завршена Кука За Капчиња : Избран материјал од пластика и нерѓосувачки челик, што не е лесно да се деформира или скрши. Кука За вез : и лесна. Многу е полесно да влезете и околу шевовите за да ги скриете опашките. Пакетот Вклучува 4 х свиткани куки за капчиња 9 х Карактеристики на игли за плетење-Погодни За правење убава шамија, капа, ракавици, џемпер и се што сакате метални куки за капчиња. - Иглите се мазни без бруси . Ќе биде безбеден и достапен кога ткаете Занаетчиска Кука за Плетење. Удобно е за држење и не ја меле раката Игли за Плетење. - Големина : Околу 12, 70Х1, 00Х1, 00см/4, 99Х0, 39Х0 ткаење игли за предиво. - Материјал : пластика, комплет џемпер од нерѓосувачки челик - Боја : Розова, Сина, сребрена капчиња од тамбур - Лесна за употреба, чистење, чување и одржување, заштедете време и напори игли за везење. - Избран материјал од пластика и нерѓосувачки челик, кој не е лесен за деформирање или кршење игли од предиво.

Поврзани производи..