• Свеж
Спортски налепници за спортски налепници за фитнес налепници 30 парчиња лепило сензори закрпи на отворено сензори налепници сензори закрпи спортски сензори закрп?
zoom_in

Спортски налепници за спортски налепници за фитнес налепници 30 парчиња лепило сензори закрпи на отворено сензори налепници сензори закрпи

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Оваа еластична нова лепенка за сензори ќе го задржи сензорот за вас кога ќе вежбате или на отворено Не се држи до вашиот сензор, но го штити наоколу и не предизвикува оштетување на сензорот. Сензорната лепенка е изработена од премија и и е дише, еластична и остварлива. Покривот на сензорот не се држи до вашиот сензор, но го штити наоколу и нема да предизвика оштетување на сензорот ако треба да ја замените лепенката. Покриеното покритие на сензорот за лепило е безбедно за вашето здравје. Истегнување и флексибилен материјал му овозможува на вашата кожа лесно да дише. Оваа еластична нова лепенка за сензори ќе го задржи сензорот за вас кога ќе вежбате или на отворено. Не се држи до вашиот сензор, но го штити наоколу и не предизвикува оштетување на сензорот. Сензорната лепенка е изработена од премија и и е дише, еластична и остварлива. Покривот на сензорот не се држи до вашиот сензор, но го штити наоколу и нема да предизвика оштетување на сензорот ако треба да ја замените лепенката. Покриеното покритие на сензорот за лепило е безбедно за вашето здравје. Истегнување и флексибилен материјал му овозможува на вашата кожа лесно да дише. Описите на сензорите за описи, се многу издржливи и практични, и има силен вискозност, кој може цврсто да го поправи сензорот, не е лесно да падне. Едноставен дизајн за појавување на бои, тие можат да одговараат на различни стилови на натпревари за облека, многу издржливи и лесни за лепење.

Поврзани производи..