• Свеж
LIXFDJ Фитнес Натопи Појас Со Синџир За Кревање Тегови, Повлекувања, Кревање Моќ и Тренинзи За Бодибилдинг, Долг Тежок Челик, Ремени за Вежбање за Бодибилдинг во Терет?
zoom_in

LIXFDJ Фитнес Натопи Појас Со Синџир За Кревање Тегови, Повлекувања, Кревање Моќ и Тренинзи За Бодибилдинг, Долг Тежок Челик, Ремени

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ФИН ЧЕЛИЧЕН СИНЏИР-појасот за влечење се одликува со тежок челичен ланец кој помага да се подобри силата и стабилноста, а истовремено помага да се избегнат personal области или облека за време на лифтовите за да се обезбеди подобра безбедност и поддршка ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА СИЛАТА и ЗГОЛЕМУВАЊЕТО НА МУСКУЛИТЕ - Идеален За кревање тегови, бодибилдинг, повлекувања и општа кондиција овој појас за кревање натопи помага во таргетирање на големите, пек-мали, трицепс, ромбоиди и делтоидни мускулни групи. КЛАСИЧЕН КОМФОР , НЕПОБЕДЛИВ СТИЛ-Само затоа што се потите и работите напорно во теретана, дали u2019t значи дека можете да бидете оригинални u2019t. СИЛНА, ЗАСИЛЕНА ИЗРАБОТКА - овој појас за вежбање со натопи беше поширок, поотпорен дизајн со двојно шиење, најлон што дише и подобрена конструкција што нуди долготрајна издржливост против абење. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И БЕЗБЕДЕН - со безбедносна брава, поврзување од типот на бравата, лесен за симнување и употреба. Ако имате други барања при купување, ве молиме испратете ни е-пошта. ФИН ЧЕЛИЧЕН СИНЏИР-појасот за влечење се одликува со тежок челичен ланец кој помага да се подобри силата и стабилноста, а истовремено помага да се избегнат personal области или облека за време на лифтовите за да се обезбеди подобра безбедност и поддршка. ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА СИЛАТА и ЗГОЛЕМУВАЊЕТО НА МУСКУЛИТЕ - Идеален За кревање тегови, бодибилдинг, повлекувања и општа кондиција овој појас за кревање натопи помага во таргетирање на големите, пек-мали, трицепс, ромбоиди и делтоидни мускулни групи. КЛАСИЧЕН КОМФОР , НЕПОБЕДЛИВ СТИЛ-Само затоа што се потите и работите напорно во теретана, дали u2019t значи дека можете да бидете оригинални u2019t. СИЛНА, ЗАСИЛЕНА ИЗРАБОТКА - овој појас за вежбање со натопи беше поширок, поотпорен дизајн со двојно шиење, најлон што дише и подобрена конструкција што нуди долготрајна издржливост против абење.

Поврзани производи..