• Свеж
УЛМИХ Модерна Кујнска Полица Од Нерѓосувачки Челик, Кујнски Лавици Решетка За Сушење Садови За Домаќинство Решетка За Одводнување Решетка За Зачини Кујнска Полиц?
zoom_in

УЛМИХ Модерна Кујнска Полица Од Нерѓосувачки Челик, Кујнски Лавици Решетка За Сушење Садови За Домаќинство Решетка За Одводнување Решетка За Зачини

DEN 739.20

Стока
check Во продавницата

Упатства за нега : Измијте Во Топла Вода Со Сапуница, Исплакнете и Оставете Да Се Исуши Природно Отстранлив; Шуплив Дизајн : Со Овој Дизајн, Прилично Е Лесно Да Се Состави И Исчисти За Складирање, Работите Секогаш Се Сушат од влегување Mildew. Опремен Со Посебен Кафез За Садови, Може Слободно Да Се Постави Лево И Right. Голем Капацитет Дизајн, Може Да Се Стави 14 Плочи, 12 Bowls. Популарен Разноврсен Дизајн : Стилски И Практичен Едноставно Одвод За Садови Со Жица Што Нуди Брзо Сушење, Просторно Ефикасно Решение За Модерното Kitchen. Намалување На Одвод Одбор Нередот! Оваа Решетка За Садови Се Преклопува Рамно За Неколку Секунди За Погодност За Заштеда На Простор Идеална За Мали Кујни или Каравани.☞ Разновиден : Совршен За Ефикасно И Безбедно Сушење На Целото Перење, Вклучувајќи Тенџериња и Тави. Доволно компактен за да се Задржи Вашиот Мијалник Област Гледа Чисто и Уредно☞ Информации за Производот☞ Име : Single-Layer Јадење Рек☞ Материјал : (Нема Рѓа)☞ Productsize : 44*33*17 Cm (Должина * Ширина * Висина)☞ Прибор за јадење Cagesize : 16*6*12 Cm☞ Употреба : Чување на Јадења☞ Пакување Вклучува : ☞ 1 X Еден Слој Јадење Рек☞ 1 X Пластични Мозоци Пан☞ 1 X Посебен Прибор за јадење Кафез☞ Забелешка : ☞ Производ Проблеми Ние Само го Продаде Полица, Остатокот на Предмети на Сликата Се Покажува, Не се Вклучени☞ Боја Проблем -Поради Светлина и Hine Проблеми, Бојата на Сликата Може да се Разликуваат од Бојата на самиот Производ.

Поврзани производи..