• Свеж
Комплет за сензори за израмнување на креветот CR CREATITY CR Touch Auto Bed, 3D алатка за израмнување на креветот за печатачи за Ender 3 V2/Ender 3 Pro/Ender 3/Ender 3 Max/Ender 5/Ender 5Pro со 32 битни V4.2.2/V4.
zoom_in

Комплет за сензори за израмнување на креветот CR CREATITY CR Touch Auto Bed, 3D алатка за израмнување на креветот за печатачи за Ender 3 V2/Ender

DEN 308.80

Стока
check Во продавницата

【Додатоци за 3Д печатач за крцкање】 Надградениот Ender 3 V2 CR Touch Auto Bed Complet Комплет за израмнување на креветот за Creality Ender3 V2/Ender3/Ender3 Pro/Ender5/Ender5 Pro/CR10 со 32 битни главни плочи (v4 【Силна компатибилност】 Комплетот за допир CR е компатибилен со PEI/налепница/стакло/метален кревет. Комплет за сензори за израмнување на 3Д -печатач CR Touch 3 D печатач работи совршено со која било површина. 【Лесно за инсталирање】 3 различни видови на држачи за монтирање овозможуваат инсталација на повеќе 3Д печатачи. Можете лесно да поставите. 【Трајна употреба】 Комплет за израмнување на автоматско израмнување на допир на CR, исполнета едноставна структура и висока прецизност.Постава откривање на мулти-точки на платформата за печатење и ја запишува висината на секоја точка на откривање. Стабилен квалитет, долг животен век и може да се користи повеќе од 100,000 пати. 【Услуга по продажбата】 Ако наидете на нерешливи проблеми за време на инсталацијата и употребата, ве молиме слободно контактирајте со нас, нашиот технички тим по продажбата ќе ви обезбеди детални решенија во рок од 24 часа. 【Додатоци за 3Д печатач за крцкање】 Надградениот Ender 3 V2 CR Touch Auto Bed Complet Комплет за израмнување на креветот за Creality Ender3 V2/Ender3/Ender3 Pro/Ender5/Ender5 Pro/CR10 со 32 битни главни плочи (v4. 【Силна компатибилност】 Комплетот за допир CR е компатибилен со PEI/налепница/стакло/метален кревет.

Поврзани производи..