• Свеж
Гогтигер Средновековна Стрелаштво Треперат, Кожа Врзани Рамо Назад Стрелка Носителот Торба ЛАРП Темно Непријателските Елф Ренџер Косплеј Костим, Сцена Перформан?
zoom_in

Гогтигер Средновековна Стрелаштво Треперат, Кожа Врзани Рамо Назад Стрелка Носителот Торба ЛАРП Темно Непријателските Елф Ренџер Косплеј Костим,

DEN 700.48

Стока
check Во продавницата

Изработени од висококвалитетна стп кожа, издржливи, отпорни на абење и лесен, може да се закачи на половината. Дизајниран за стрели, отпорност на абење и дизајн со голем капацитет. Нашата ретро кожна торба за треперење со стрелки може да го обезбеди токму она што ви треба за да го завршите тој совршен средновековен или ренесансен изглед. Делот од телото на стрелката ќе биде изложен, што е погодно да се извади при употреба. и може да се постават повеќе лакови и стрели. Засилено шиење, за заштита од рипови, финти и солзи на теренот. што го прави идеален за надворешна употреба. Совршен избор за снимање на отворено, стрелаштво, целна обука итн. Може да се користи и за филмски и телевизиски реквизити, играње улоги, историска реприза итн. Карактеристика1. Користете еколошки стп кожа, силна и издржлива. Погоден за играње жив (играње улоги во реалниот живот), играње улоги, Ноќта на Вештерките, фенси фустан, реквизити за драма и историска реанимација. Соодветна Група : Може да одговара со секоја ретро облека, погодна за мажи и жени.Спецификација : Име На Производ : Средновековна Треперлива Тежина : 400гматеријал : Пуколор : црна сезона : Пролет, Лето, Fall, Зимаприменлив пол : Унисекскоп на примена : Лов, Стрелаштво, играње Улоги и повеќепакување Листа : 1 * Средновековен Трепет (не ги вклучува додатоците на сликата)Забелешка : Поради разликата во поставувањето на светлината и екранот, бојата на предметот може да биде малку поинаква од сликите.

Product Name:
Mediaeval Quiver
Weight:
400g
Material:
PU
Color:
Black
Suitable season:
Spring, Summer, Fall, Winter
Applicable gender:
Unisex
Scope of application:
Hunting, Archery, Role playing and more
Packing List:
1 * Medieval Quiver (Does not include the accessories in the picture):
Note:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Поврзани производи..