• Свеж
Коли ЗА ОМУНИ, Рачни Камиони За Складирање Кујна, Количка За Тркалање Од 3 Нивоа, Количка За Салон За Убавина Со Универзално Тркало За Сопирачките, Совршена За Болни?
zoom_in

Коли ЗА ОМУНИ, Рачни Камиони За Складирање Кујна, Количка За Тркалање Од 3 Нивоа, Количка За Салон За Убавина Со Универзално Тркало

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Издржлив Материјал : Количка од Нерѓосувачки Челик, Максимално Оптоварување 80 кг, Површината е Покриена со Заштитна Фолија, Светла, Антикорозивна и ДолготрајнаЛесна Инсталација Без Потребни Алатки. Применлива Сцена : Оваа Количка За Складирање Салони е Одлична за Болници, Клиники, Салони за Убавина, Хотели и Други Професионални Места. Универзално Тркало За Сопирачките : Мобилните Апс, Самостојната Функција За Заклучување На Сопирачките Ве Прават Да Можете Да Користите Поудобно. Парапет во форма на буквата у : Карактеристики Дизајн Со Висока Парапет За Да Спречите Удари, Многу И Внимателен, За Да Можете лесно да го Користите. Количка За Складирање од 2 Нивоа : Цврста и Обезбедува Простран Простор за Чување Убавина или Алатки, Кои Ги Задоволуваат Вашите Различни Потреби. Преглед на производоваа Количка За Додатоци за Тркалање Е Идеално Решение За Салони за Убавина, Продавници за Тетоважи, Техничари за Нокти, Чувари на Миленичиња и Други На кои Им Е Потребна Количка Која Обезбедува Многу Прегради за Складирање На Алатки и Опрема.Параметри на производот Име На Производ : Картматеријал : Нерѓосувачки Челик Боја : Како Што Покажува Сликата Максимално Оптоварување : 80 кг(176 фунти)Димензија : с , М, Л.

Поврзани производи..